Πως να βγάλετε χρήματα στο Ιντερνετ

Κατα καιρούς πολλοί με ρωτούν πως γίνεται να βγάλεις χρήματα στο Internet, εσύ τι κάνεις, πόσα περίπου βγάζεις κάθε μήνα κτλ. κλτ. Για να απαντήσω λοιπόν στις παραπάνω ερωτήσεις, με το παρών θα ξεκινήσω μια σειρά post σχετικά με το πως μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα στο Ιντερνετ.

Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή. Θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρο πως το βγάλει κανείς χρήματα στο Internet, πέρα απο μάλλον σπάνιες περιπτώσεις που απαιτούν εξαιρετικά μεγάλη τύχη, χρειάζεται αν όχι πολλή, αρκετή δουλειά. Και το λέω αυτό γιατί έχει δωθεί η εντύπωση πως ο καθένας μπορεί να στήσει ένα site ή ένα blog και μέσα σε 2-3 μήνες να παρατήσει την δουλείά του, μια και θα “κονομάει” απο το site. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι και απαιτούν σοβαρή δουλειά, αλλά και αρκετό χρόνο.

Δεν θα συνεχίζω με περισσότερες πληροφορίες στο post αυτό, αλλά θα ακολουθήσουν άλλα, γι αυτό μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο feed του blog είτε μέσω των προσωπικών σελίδων, ή μέσω email.

ΥΓ. Στο σημείο αυτό θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω σχετικά με την ύπαρξη του Webatlantis.org το οποίο είναι ένα blog που έχει να κάνει με τo Internet Marketing, Affiliate Marketing, Website Monetization,τα blogs αλλά και άλλα θέματα. Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα, αλλά και θέλουν να διαβάζουν στα αγγλικά μπορούν να το επισκεφτούν ή να εγγραφούν εδώ ωστε να λαμβάνουν τα post στο email τους. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να διαβάσω τα σχόλιά σας σχετικά.

buzzcullbobitdigmeforacampfreestuffdeliciousgooglefacebooktwitterdiggyahoobuzz

Διαβάστε επίσης:

4 Σχόλια στο “Πως να βγάλετε χρήματα στο Ιντερνετ”

 1. Δ.Τζ.

  Το critics.gr κάνει μια ενδιαφέρουσα κίνηση για το ελληνικό Διαδίκτυο: Ανταμείβει τους επισκέπτες που προσθέτουν παρουσιάσεις προϊόντων και κριτικές! Επίσης, προσφέρει αμοιβή για τον αριθμό των επισκέψεων που θα συγκεντρώνει η σελίδα του κάθε προϊόντος που έχει κάποιος προσθέσει!
  Ρίξτε μια ματιά εδώ

 2. thetis

  Έχω αποκτήσει τη δική μου search engine και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Χρειάζεται βέβαια τρέξιμο αλλά οφείλω να πω ότι αφήνει και έχει προοπτική.Αν τυχόν θέλεις να ρίξεις μια ματιά κάνε τον κόπο να διαβάσεις το υλικό για έχεις μια γενική εικόνα.Είναι εξαιρετικά δομημένο.
  Από την πρώτη στιγμή έχω επισκέψεις καθώς το σύστημα τους προωθεί από google και άλλους ιστότοπους.
  http://thetis-people-search.ws

 3. nikolaos

  Ωραίο άρθρο αλλά χωρίς παρεξήγηση να επισημάνω κάποιες λεπτομέρειες.Το 80% των χρηστών αγοράζουν η συμμετέχουν σε δραστηρίοτητες που είναι στην γλώσσα τους.
  Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να διδαχθούν όλο το θέμα του on line marketing στην γλώσσα τους για να μπορούν και να παράγουν και να κερδίζουν.
  Πχ σε αυτό το σχόλιο υπάρχουν δυο τακτικές marketing εσύ είσαι do follow blog και εγώ γράφω για back ling αλλά και οι δυο στο ίδιο σκοπεύουμε πως θα τα μάθει αυτά ο νέος χρήστης και μάλιστα σε σύντομο διάστημα ώστε να του μείνει αντοχή να κάνει χρήμα on line μόνο στην γλώσσα του. Έχω ξεκινήσει το πρώτο on line “πανεπιστήμιο” για χρήμα είναι υπό κατασκευή (σύντομα θα είναι και do follow) θα χαρώ να τα λέμε και εκεί η να συνεργαστούμε.
  P.S τα ad sense η καντα διαμάντια να βγάζουν μάτια η καντα να μην φαίνονται ότι είναι διαφήμιση, καντα blent με το κείμενο η βάλε στο head το μεγάλο παραλληλόγραμμο που μπορείς να σβησεις τα url και τα υπόλοιπα στοιχεία και φαίνεται σαν απλό ling του site.

 4. Ilias

  Γειά σου Νίκο.. Πολυ σωστά τα όσα λες παραπάνω.. και θα χαρώ κι εγώ να συνεργαστούμε, μια και ο χώρος χωράει πολλές απόψεις.. όσο για το adsense αν παρακολουθείς το blog αυτό θα δείς πως κατα καιρούς δοκιμάζω διάφορα.. μέχρι να δω πως πρέπει να γίνει ξανά κάποια αλλαγή..
  Θα τα πούμε όμως αυτά ;)

Σχολιάστε..