Κερδίστε χρήματα με το MetaCafe

To Metacafe είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι το γνωρίζετε μια και όλο και κάποιο video θα έχετε δει, αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ανεβάζοντας τα video σας εκεί.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, όπως και με τα περισσότερα video sharing sites. Πρώτα πρέπει να κάνετε εγγραφή και αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία μπορείτε να κάνετε upload το ή τα video σας. Βέβαια ένα πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι το video να είναι αυθεντικό. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσετε κάποιο video που κατεβάσατε από το Internet. Επίσης για να γίνει το video δεκτό δεν θα πρέπει να προβάλει βία, πορνό κτλ.

Make Money With Metacafe

Αφού λοιπόν έχετε ανεβάσει τo video σας και εγκριθεί θα πρέπει ο μέσος όρος των αξιολογήσεων που θα δώσουν οι χρήστες να είναι πάνω από 3. Απο εκεί και πέρα πληρώνεστε $5 για κάθε 1000 εμφανίσεις.. Απλό δε είναι;Αν τώρα αναλογιστείτε πόσες εμφανίσεις μπορεί να έχει ένα video τα χρήματα που μπορεί να κερδίσει κάποιος πιστεύω πως μπορεί να είναι καλά.. Για να μάθετε περισσότερα διαβάσετε σχετικά με το Metacafe’s Producer Rewards™ program.

Σύμφωνα με το Metacafe πάντως ο πρώτος τη στιγμή αυτή κερδίζει κάπου στις $90.000 ενώ οι υπόλοιποι από τους 10 πρώτους περίπου $30.000, καθόλου άσχημα.. !

Καλή τύχη λοιπόν και καλά κέρδη !

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά μην ξεχάσετε να προσθέσετε το thevoyager.gr στις προσωπικές σας σελίδες με νέα ή να εγγραφείτε στο feed μέσω email.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *