Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου διαθέσιμα τα Windows 7

windows_7_11

Ξεκινώντας με μια προειδοποίηση στις 27 Ιανουαρίου, η Microsoft σκοπεύει να σταματήσει την διάθεση των Windows 7 beta στις 10 Φεβρουαρίου, μια και όπως δηλώνει έχει ήδη περισσότερους από το αναμενόμενο beta testers!

Όπως ανακοινώθηκε στο Windows Team Blog στις 27 αυτού του μήνα στην σελίδα που μπορεί κανείς να κατεβάσει την δοκιμαστική έκδοση των Windows 7, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Ενώ δύο εβδομάδες αργότερα δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να κατεβάσει κανείς τα Windows 7 beta.  Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως για τους χρήστες που που έχουν ήδη εγγραφεί από πριν και δεν έχουν τελειώσει το download θα δοθούν 2 μέρες περιθώριο για την ολοκλήρωση του download.

Όσον αφορά όμως την ενεργοποίηση του αντιγράφου, αυτή θα μπορεί να γίνει και μετά τις12 Φεβρουαρίου, μια και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί χρήστες που δεν εγκατέστησαν τον λειτουργικό άμεσα.

Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε τα καινούρια Windows 7, έχετε περίπου δύο εβδομάδες χρόνο για να τα κατεβάσετε!

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>