Το πρώτο eco friendly κινητό της Samsung στην Ελλάδα απο την Wind

samsung-e200-ecco-2nd

Το νέο φιλικό προς το περιβάλλον Samsung ECO Ε200 προσφέρουν από σήμερα τα 400 καταστήματα  WIND σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο φιλικό προς το περιβάλλον Samsung ECO Ε200, διαθέτει εξωτερικό κάλυμμα φτιαγμένο από βιο-πλαστικό, που αποτελείται από φυσικά φυτικά υλικά που εξάγονται από φυτά, όπως το καλαμπόκι, ενώ η συσκευασία του είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο χάρτινο κουτί, χωρίς επίχρισμα.

Το βιοπλαστικό απαιτεί λιγότερη ενέργεια για την παραγωγή του και περιορίζει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, στην παραγωγική διαδικασία. Ένας τόνος βιο-πλαστικού που χρησιμοποιείται στο Samsung ECO E200 μπορεί να μειώσει κατά 2,16 τόνους το CO2 σε σχέση με τον Πολυάνθρακα που παράγει το ακάθαρτο πετρέλαιο.

Τα 400 καταστήματα WIND δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές σε όποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και αν ανήκουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της νέας eco – friendly συσκευής Samsung ECO E200. Η συγκεκριμένη συσκευή θα προσφέρεται από τα καταστήματα σε όλους τους καταναλωτές σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή λιανικής μόλις 113 ευρώ.

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>