Social Networking με την WIND

Άμεση πρόσβαση στα δημοφιλέστερα social networks προσφέρει η WIND στους συνδρομητές της.

social-media

Τα πιο πετυχημένα διεθνή Social Networks, Facebook, MySpace, Hi5!, Twitter, Flickr και LinkedIn αλλά και τα καλύτερα ελληνικά, όπως Zoo.gr, Mobile Social, Akazoo.gr, MyPhone και Me.gr, βρίσκονται τώρα συγκεντρωμένα στη διάθεση όλων των συνδρομητών WIND.

Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο μενού WIND Plus από τη συσκευή τους και να επιλέξουν την κατηγορία “Internet & Community”. Στη συνέχεια επιλέγουν και συνδέονται άμεσα με τα αγαπημένα τους ελληνικά και ξένα social networks.

Επιπλέον, μόνο οι συνδρομητές της WIND έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Facebook απευθείας από το κινητό τους, στέλνοντας MMS στο [email protected]

Για surfing χωρίς όρια οι συνδρομητές της WIND μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία WIND Plus* Non Stop που παρέχει απεριόριστη περιήγηση στο WIND Plus και 40 MB για πλοήγηση στο Mobile Internet με μόνο €3,99/μήνα. Η υπηρεσία ενεργοποιείται στέλνοντας με δωρεάν SMS την εντολή “PLUS” στο 19349 (για πελάτες καρτοκινητής) ή στο 19348 (για συνδρομητές συμβολαίου).

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *