Mobile banking από τη Citibank και μέσω του iPhone

citi-iphone-app2 Με τη νέα υπηρεσία Citi Mobile οι “οπαδοί” του iPhone και πελάτες της Citibank θα μπορούν σύντομα και στην Ελλάδα να πραγματοποιούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια όλες τους τις τραπεζικές συναλλαγές από την αγαπημένη τους συσκευή.

Στην Αμερική το Citi Mobile μέσω iPhone προσφέρεται ήδη και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς μέσα στην πρώτη μόλις εβδομάδα διάθεσης της υπηρεσίας πάνω από 13.000 πελάτες της Citi «κατέβασαν» τη νέα εφαρμογή από το iTunes και τα σημεία πώλησης της Apple.

Η υπηρεσία Citi Mobile, έτσι όπως έχει σχεδιαστεί ειδικά για το iPhone, δίνει στους πελάτες της Citibank τη δυνατότητα:

  • εύκολης διαχείρισης όλων των τραπεζικών τους προϊόντων, όπως λογαριασμών καταθέσεων, πιστωτικών καρτών, δανείων κτλ.
  • πληρωμών ή ενεργοποίησης πάγιων εντολών πληρωμών
  • μεταφοράς χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών τους
  • αναζήτησης του κοντινότερου ATM ή καταστήματος της Citibank
  • άμεσης επικοινωνίας με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση Citiphone αγγίζοντας απλώς το σχετικό εικονίδιο

Οι παραπάνω τραπεζικές συναλλαγές μέσω της πιο διάσημης συσκευής στον κόσμο και της πλατφόρμας Citi Mobile πραγματοποιούνται με μέγιστη ασφάλεια και τα ίδια χαρακτηριστικά ασφαλείας με τις συναλλαγές μέσω του «Citibank Online».

Με πάνω από 15,000 εφαρμογές και περισσότερα από 500 εκατομμύρια downloads μέχρι σήμερα το iPhone και το iTunes αποτελούν πρόσφατα παραδείγματα επιτυχημένου συνδυασμού καινοτομίας και τεχνολογίας που συμβάλλουν στην αλλαγή της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το Citi Mobile μέσω iPhone άλλαξε ήδη την καθημερινή σχέση με την Τράπεζα στην Αμερική και σε αρκετές χώρες σε όλον τον κόσμο και σύντομα θα προσφέρεται στην ελληνική αγορά. Οι Έλληνες καταναλωτές και φίλοι της τεχνολογίας και των πιο σύγχρονων gadget θα μπορούν σύντομα να ολοκληρώνουν όλες τους τις τραπεζικές συναλλαγές μέσα σε λίγα λεπτά!

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *