Sony TG7VEΗ Handycam: H μικρότερη βιντεοκάμερα στον κόσμο με GPS

sony handycam tg7ve 3

H TG7VE προσελκύει όλα τα βλέμματα και επαναπροσδιορίζει την φιλοσοφία «HD to go». Με την κομψή της εμφάνιση, τις έξυπνες λειτουργίες βιντεοσκόπησης και τον ευφυή στην απλότητά του χειρισμό, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στο ταξίδι. Βάλτε τη στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας κατά τη βραδυνή σας έξοδο, τις εξορμήσεις σας τα Σαββατοκύριακα, τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή τα μεγάλα ταξίδια σας στο εξωτερικό.

Όπως και στην TG3E, το μοντέλο που διαδέχθηκε η TG7VE, το υπερ-ανθεκτικό σώμα από καθαρό τιτάνιο διαθέτει μια ειδική σκληρυντική επικάλυψη. Αυτή προστατεύει την βιντεοκάμερα από τα γδαρσίματα που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση και διατηρεί την κομψή της εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός από την καλαίσθητη, λεπτή της σχεδίαση η TG7VE θα σας προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας και δυνατότητες βιντεοσκόπησης που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας για πάντα, με τον καλύτερο τρόπο.

Στο εσωτερικό της βιντεοκάμερας υπάρχει μνήμη με χωρητικότητα 16 ολόκληρα GB, στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 6 ώρες (περίπου) Full HD βίντεο γεμάτο λεπτομέρειες και ζωντάνια, με στερεοφωνικό ήχο. Αν θέλετε ακόμη περισσότερο χρόνο βιντεοσκόπησης, μπορείτε προαιρετικά να τοποθετήσετε στην κάμερα ένα Memory Stick. Η TG7VE μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από 6 ώρες HD βίντεο σε ένα Memory Stick των 16 GB, προσφέροντάς σας τον απίστευτο χρόνο των 12,5 συνολικά ωρών βιντεοσκόπησης, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να κουβαλάτε κασέττες ή δίσκους.

Αν είστε λάτρεις των ταξιδιών, η TG7VE, ουσιαστικά σε μέγεθος τσέπης, σας επιτρέπει να καταγράφετε τις αναμνήσεις σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

Στο εσωτερικό της υπάρχει ένας ευαίσθητος δέκτης GPS ο οποίος καταγράφει τις μετακινήσεις σας ενώ ταξιδεύετε. Μετά τις λήψεις, η λειτουργία Map IndeΧ σας δείχνει που έχουν τραβηχτεί τα βίντεο κλιπ και οι φωτογραφίες, με τη μορφή «πινέζας» πάνω σε χάρτη που εμφανιζεται στην οθόνη LCD. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναδρομή στο ταξίδι σας όταν επιστρέψετε σπίτι, μέσω του παρεχόμενου λογισμικού Picture Motion Browser το οποίο θα ανασυνθέσει τη διαδρομή σας σε ολοζώντανους on-line χάρτες στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Ο χειρισμός της TG7VE είναι ο ορισμός της απλότητας. Ο αριθμός των χειριστηρίων έχει μειωθεί στο ελάχιστο, για σίγουρο χειρισμό χωρίς πιθανότητα σύγχυσης. Η άμεση αλλαγή ανάμεσα στη λειτουργία λήψης βίντεο και φωτογραφιών είναι πανεύκολη: απλά πιέστε το κουμπί REC Start/Stop για το βίντεο, ή ακουμπήστε με τον αντίχειρα το διπλανό κουμπί PHOTO όταν θελήσετε να πάρετε φωτογραφίες με ανάλυση 4 megapiΧel.

Επειδή δεν υπάρχουν κουμπιά που να εναλάσσουν τη λειτουργία λήψης βίντεο/φωτογραφίας, είσαστε πάντοτε σίγουροι για το τι τραβάτε. Είναι σαν να έχετε μαζί σας μια βιντεοκάμερα και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ταυτόχρονα – χωρίς όλον αυτό τον περιττό όγκο.

Η έξυπνη λειτουργία εντοπισμού προσώπων στην εικόνα (Intelligent Face Detection) σας βοηθά να δημιουργείτε καθαρά πορτρέτα με τέλεια έκθεση, τόσο στο βίντεο όσο και στις φωτογραφίες. Η λειτουργία Smile Shutter τραβάει αυτόματα φωτογραφίες όταν εντοπίσει στην εικόνα χαρούμενα, χαμογελαστά πρόσωπα. Λειτουργεί αυτόματα ακόμη και όταν εσείς βιντεοσκοπείτε, χωρίς να χρειάζετε να αλλάξετε κάποια λειτουργία.

Η υψηλής ανάλυσης LCD οθόνη αφής των 2,7 ιντσών, έχει υιοθετήσει μια νέα, «ενιαία» σχεδίαση. Επίσης είναι πανεύκολη στη χρήση της χάρη στο νέο, απλουστευμένο μενού. Η συσκευή ενεργοποιείται από την στιγμή που ξεδιπλώνετε την LCD οθόνη και η εκκίνηση από την κατάσταση αναμονής είναι πιο γρήγορη από ποτέ – έτσι οι πιθανότητες να χάσετε ένα στιγμιότυπο από αυτά που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή μας, είναι πολύ λιγότερες.

Απλά ανοίξτε την LCD οθόνη αφής και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να βιντεοσκοπείτε σε δέκατα του δευτερολέπτου. Επίσης βελτιώθηκε η κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής και έγινε σχεδόν μηδενική, επιτρέποντάς σας να έχετε την TG7VE πανέτοιμη για δράση στην τσέπη ή στην τσάντα σας γνωρίζοντας ότι η μπαταρία σας χάνει την ελάχιστη ενέργεια.

sony handycam tg7ve

Μετά την λήψη, η TG7VE σάς προσφέρει ακόμη περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε τα βίντεο που δημιουργήσατε. Η λειτουργία Highlight Playback δημιουργεί μικρές «ταινίες» για εσάς χωρίς να χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις editing. Απλά αγγίξτε την εικόνα στην οθόνη αφής: αυτόματα επιλέγονται σκηνές από τις αποθηκευμένες λήψεις και φωτογραφίες σας και μοντάρονται με μια επιλεγμένη μουσική υπόκρουση και εφέ μετάβασης από τη μια σκηνη στην άλλη (transition effects).

Εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά, είναι ο τέλειος τρόπος για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας – είτε στη διάρκεια του ταξιδιού σας, είτε στο σπίτι στην HD τηλεόρασή σας.

Συνδέστε την TG7VE με τον υπολογιστή σας και «ανεβάστε» γρήγορα στα site κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμείτε το υλικό σας, μόνο με μερικά κλικ του ποντικιού. Το παρεχόμενο λογισμικό Picture Motion Browser είναι πανεύκολο στη χρήση του και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να διαλέξετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας μέσα από ένα μοναδικό μενού σε στυλ ημερολογίου. Βίντεο και φωτογραφίες μπορούν επίσης να ανέβουν χωρίς πρόβλημα σε δημοφιλή site όπως τα YouTube, Facebook, Flickr και Daily Motion. Το Picture Motion Browser κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για εσάς.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ από την Sony, σχεδιασμένα ειδικά για να βελτιώνουν τόσο την απόδοση όσο και την εμφάνιση της δική σας Handycam. Υπάρχει διαθέσιμος ένας ευρυγώνιος προσαρμογέας φακού, με κωδικό VCL-HGE07TB, ο οποίος τοποθετείται εύκολα μπροστά από τον φακό της TG7VE. Ο ποιοτικός αυτός προσαρμογέας δίνει στην TG7VE την δυνατότητα ευρυγώνιων λήψεων μέχρι και 30 mm και είναι ιδανικός για πανοραμικά τοπία, εσωτερικούς χώρους και σκηνές από πάρτι.

Επίσης υπάρχει μια σειρά από προστατευτικές θήκες για να επιλέξετε, όπως η θήκη LCM-TGA, η οποία έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την TG7VE, ή η μαλακή θήκη LCS-TGB. Η θήκη μεταφοράς LCS-STA είναι ιδανική για ταξιδιώτες αφού εκτός από τον χώρο για την TG7VE που διαθέτει, μπορεί να φιλοξενήσει και προαιρετικά αξεσουάρ, όπως μια εφεδρική μπαταρία, τον φορτιστή ταξιδίου BC-TRP και καλώδια.

Η HDR-TG7VE Full HD Memory Stick Handycam θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάιο του 2009.

• Έξι ώρες βιντεοσκόπηση Full HD στην εσωτερική μήμη των 16 GB (επεκτείνεται με τη χρήση προαιρετικού Memory Stick)

• Ελαφριά, με σχεδίαση ultra-compact και ανθεκτικό σώμα από τιτάνιο

• Αυτόματη γεωαναφορά μέσω GPS και δυνατότητα Map IndeΧ view

• Απλοποιημένος χειρισμός και άμεση εκκίνηση

Ακόμη πιο μικρή και πιο λεπτή από το προηγούμενο μοντέλο, η νέα Handycam HDR-TG7VE της Sony κρατάει και πάλι τα πρωτεία της μικρότερης και πιο ελαφριάς Full HD βιντεοκάμερας*.

* Ανάμεσα στις βιντεοκάμερες 1920Χ1080 AVCHD Full HD, μέχρι τον Απρίλιο του 2009 (έρευνα της Sony)

Reblog this post [with Zemanta]

Posted by: Ilias on April 23, 2009

Category: Gadgets | 880 Views

Tags: , , , ,

Share: Tweet this!

Loading