Η Vodafone το ρίχνει… στην ανακύκλωση γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

H Vodafone, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, και στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για την προστασία του Περιβάλλοντος, προσκαλεί όλους να γιορτάσουν μαζί της, και να το «ρίξουν στην ανακύκλωση», ανακυκλώνοντας παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, αξεσουάρ, οικιακές μπαταρίες, συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, φορητούς υπολογιστές, modems και λοιπό εξοπλισμό, καθώς και αξεσουάρ σταθερής τηλεφωνίας και internet.

Κάδους συλλογής μπορούν να βρουν οι φίλοι του περιβάλλοντος και στα 418 καταστήματα Vodafone πανελλαδικά. Με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, κάδοι συλλογής θα είναι τοποθετημένοι από τις 29 έως 31 Μαΐου στο Οικολογικό Πάρκο του Δήμου Νέου Ψυχικού.

Επιπλέον, την Παρασκευή 5 Ιουνίου οι κάδοι συλλογής θα τοποθετηθούν στα καταστήματα T.G.I. Friday’s που βρίσκονται στους Αμπελόκηπoυς και στην Κηφισιά για την Αθήνα, αλλά και στο κατάστημα T.G.I. Fridays στο Μediterrenean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, από τις 14:00 έως τις 17:00. Το κοινό που θα βρεθεί εκεί θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης της Vodafone και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμμετέχει ενεργά σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι κάδοι της Vodafone βρίσκονται εντός των καταστημάτων και των κτιρίων γραφείων της, καθώς και στα 400 Συστήματα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων πανελλαδικά και σε 92 εταιρικούς της πελάτες.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων, μπαταριών και αξεσουάρ εφαρμόζεται από τον Ιούνιο του 2003, ενώ από το Νοέμβριο του 2005, το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί και με την ανακύκλωση οικιακών μπαταριών. Μέχρι στιγμής έχουν προωθηθεί για ανακύκλωση περισσότερα από 90.000 προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και πάνω από 12 τόνοι οικιακών μπαταριών.

Ο σχεδιασμός και η διαχείριση των Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων της Vodafone πραγματοποιείται μέσα από το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 14001 και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό EMAS.

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *