Το HTC Magic, το πρώτο κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα με πλατφόρμα Android, από την Cosmote

Το HTC Magic , το πρώτο κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα που διαθέτει την πρωτοποριακή πλατφόρμα Android της Google , προσφέρει από σήμερα αποκλειστικά η Cosmote και μόνο με 99€ , για να μπορούν οι πελάτες της να απολαύσουν τις μοναδικές του δυνατότητες.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το HTC Magic  προσφέρει έναν κόσμο από μαγικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

 HTC Magic Cosmote

Με το HTC Magic  οι πελάτες της Cosmote έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο συγχρονισμό των email τους, αλλά και άμεση πρόσβαση στις δημοφιλείς υπηρεσίες Google Search, Gmail , Google Talk . Επιπλέον, το Android Market εισάγει τους συνδρομητές της εταιρίας σε ένα online κατάστημα πρόσθετων υπηρεσιών και εφαρμογών (social networking, online shopping, ταξίδια, παιχνίδια κ.ά.) που ανανεώνεται συνεχώς.

Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Magic  συγκαταλέγονται, επίσης, η οθόνη αφής TFT-LCD 3,2 ιντσών, η κάμερα 3.2 Megapixel με αυτόματη εστίαση για την εγγραφή εικόνων και βίντεο υψηλής ποιότητας, η θύρα επέκτασης μνήμης microSD  που καλύπτει όλες τις ανάγκες για αποθήκευση, το γρήγορο Internet μέχρι 7,2Mbps, ο δέκτης GPS και η ψηφιακή πυξίδα.

Το HTC Magic  διατίθεται με πολύ προνομιακές τιμές στα οικιακά προγράμματα “COSMOTE i” και στα επαγγελματικά προγράμματα “COSMOTE Business i”, συνδυάζοντας δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν μηνύματα και δωρεάν MBytes για πρόσβαση στο Internet, με μηνιαία πάγια που ξεκινούν από 20€. Σε ορισμένα προγράμματα η συσκευή παρέχεται δωρεάν. Επιπλέον, με κάθε νέα ενεργοποίηση των προγραμμάτων “COSMOTE i” και “COSMOTE Business i” έως και τις 30 Ιουνίου 2009, προσφέρεται κάθε μήνα συνολικός δωρεάν όγκος από 500MB έως και 2,5GB στα “COSMOTE i” και από 2GB έως και 3GB στα “COSMOTE Business i”, ανάλογα με το πρόγραμμα, και για 12 μήνες από την αρχική ένταξη.

You may also like...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η kitsosmitsos λέει:

    Για να το δούμε γιατί είμαι φαν της εταιρίας

  2. Ο/Η kitsosmitsos λέει:

    Για να το δούμε γιατί είμαι φαν της εταιρίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *