Νέο Sony Ericsson W995 Walkman

Το Sony Ericsson W995 θα σας ψυχαγωγήσει όπου και να βρίσκεστε αφού συνδυάζει άριστη αναπαραγωγή βίντεο, κάμερα 8.1 megapixel και μουσική με ποιότητα Walkman™. Παρακολουθήστε ακόμα και ταινίες όποτε θελήσετε αφού μπορείτε να τις έχετε πάντα μαζί σας ή δείτε τα πρόσφατα βίντεο του αγαπημένου σας web site στην ποιότητα που τους αξίζει!

Sony-Ericsson-W995-Walkman

Η ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το W995 περιλαμβάνει φωτογραφικές λειτουργίες όπως Αυτόματη Εστίαση, φλας και Ανίχνευση Προσώπου. Αιχμαλωτίστε τις αγαπημένες σας στιγμές με τα πραγματικά τους χρώματα μέσα από την κάμερα 8.1 megapixel και εκτυπώστε τις μέχρι και σε μέγεθος αφίσας χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα.

Επιπλέον με το Media Go™, την μοναδική αυτή εφαρμογή της Sony που πρωτοεμφανίζεται στο W995 Walkman, μεταφέρετε εύκολα κάθε αρχείο ήχου, φωτογραφίας και βίντεο από το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας και αντίστροφα, χωρίς να

ανησυχείτε για την μορφή, την ανάλυση και τα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα βίντεο που μεταφέρετε από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας αναπαράγονται με εικόνα εξίσου καλής ποιότητας. Μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε συναρπαστικά podcast από τον κατάλογο: με δύο κλικ μπορείτε να δείτε τη δράση σε όλο της το μεγαλείο στην οθόνη 2.6 ιντσών.

Το W995 προσφέρει εξαιρετικό ήχο τόσο για τα αγαπημένα σας τραγούδια όσο και για τις ταινίες. Χρησιμοποιήστε το μεταλλικό κλιπ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του για να δείτε τα βίντεο σε οριζόντια προβολή και απολαύστε τα με τους φίλους σας ανεβάζοντας την ένταση του ήχου στα δυνατά στερεοφωνικά του ηχεία. Όταν είστε σε εξωτερικό χώρο το clear audio και τo Clear Bass, σε συνδυασμό με τα ακουστικά, σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική σε ισάξιο επίπεδο ποιότητας.

Το νέο Sony Ericsson W995 Walkman υποστηρίζεται με μεγάλη καμπάνια, βασισμένη στην ψυχαγωγία που μας προσφέρει οποιαδήποτε στιγμή. Ο ήρωας της τηλεοπτικής διαφήμισης περιμένει σε μια πλατεία, ζει δηλαδή μια συνηθισμένη, καθημερινή στιγμή. Συγχρόνως όμως δίπλα του περιμένουν έτοιμοι για δράση όλοι οι αγαπημένοι του ήρωες ταινιών και καλλιτέχνες, αφού με το W995 τους έχει μαζί του όπου και αν πάει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει ποιόν θέλει να…ζωντανέψει με το πάτημα ενός κουμπιού του κινητού του.

Το νέο Sony Ericsson W995 Walkman βρίσκεται στην αγορά και σας περιμένει για να μετατρέψει οποιαδήποτε στιγμή σας σε…showtime!

sony-ericsson-w995-walkman-ii

W995 Walkman™

  • Υψηλή απόδοση αναπαραγωγής βίντεο
  • Εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές ιστοσελίδες
  • Ευκρινής οθόνη 2.6”, βάση στήριξης, δυνατά ηχεία ή καλώδιο τύπου audio jack 3,5mm
  • Τέλειες λήψεις με κάμερα 8.1 megapixel, φλας, Ανίχνευση Προσώπου, Aυτόματη Εστίαση
  • Clear audio για καθαρή αναπαραγωγή ήχου
  • Aποθήκευση αμέτρητων αρχείων φωτογραφίας, ήχου και βίντεο στην κάρτα μνήμης Micro 8GB
  • Δείτε την τοποθεσία όπου τραβήξατε τις φωτογραφίες σας ή απλά βρείτε το δρόμο σας με το aGPS και την υπηρεσία Google Maps

Media Go™

  • Εύκολη μεταφορά μουσικής, βίντεο, φωτογραφιών και podcast μεταξύ του κινητού και του υπολογιστή
  • Αυτόματος συγχρονισμός ώστε το τηλέφωνο να ενημερώνεται για κάθε νέο μουσικό κομμάτι
  • Αυτόματη μετατροπή των αρχείων πολυμέσων στο κινητό τηλέφωνο
  • SensMe™ για να οργανώσετε τη μουσική σας σύμφωνα με τη διάθεσή σας ή τον ρυθμό των κομματιών
  • Podcasts: ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να εγγραφείτε και να τα λάβετε. Πέρα από την «προσθήκη αγαπημένων», ο κατάλογος σας βοηθά να εντοπίσετε νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο.
  • Audio CD ripping για να αντιγράφετε CD εύκολα.

Το W995 Walkman™ υποστηρίζει GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, καθώς και UMTS/HSPA 900/2100.

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *