Pentax Optio W80

Η καινούργια Pentax Optio W80 είναι μια ψηφιακή μηχανή για τις δύσκολες αποστολές! Δεν τη φοβίζει η βροχή και το πολύ κρύο*, λατρεύει τις βουτιές στη θάλασσα, ακόμα και τις καταδύσεις με παραμονή κάτω από το νερό ως και 2 ώρες σε βάθος 5 μέτρων* και είναι συνηθισμένη στη ζωή μέσα στη σκόνη*, εκεί που οι άλλες μηχανές «ανάβουν κόκκινο λαμπάκι»! Συγχρόνως είναι μία υπέροχη οικογενειακή μηχανή για το σπίτι, την αμμουδιά, τα παιχνίδια στη θάλασσα ή τη φωτογράφηση στα χιόνια! Και το κυριότερο: Η ειδική ενίσχυση απορρόφησης κρούσεων πάνω στο σώμα αλλά και στο εσωτερικό της Optio W80 εξασφαλίζουν αντοχή στα κτυπήματα ακόμα και σε πτώση από ύψος 1 μέτρου, αυξάνοντας την αξιοπιστία της σε σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος. Τέλος, η φωτεινή οθόνη 2,5” διαθέτει Αντι-Ανακλαστική επίστρωση AR!

pentax-optio-w80

Μία καλή ψηφιακή μηχανή εξωτερικής χρήσης θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη και με έναν αντίστοιχα απαιτητικά καλό φακό. Η Optio W80 ενσωματώνει ένα φακό οπτικού zoom 5x για έξοχη κάλυψη από ευρεία γωνία 28mm ως τηλεφακό 140mm (αντιστοιχία φορμά 35mm). Χάρη στο μεγάλο πεδίο κάλυψης, η Optio W80 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από εντυπωσιακά τοπία, μαγευτικές αρχιτεκτονικές λήψεις, φωτογράφηση πολλών ατόμων έως και σπάνιες λήψεις από μεγάλη απόσταση. Στη λειτουργία Έξυπνου Zoom, το εύρος κάλυψης επεκτείνεται ως και 31,3 φορές.

Για να μην της λείπει τίποτα … η Optio W80 έχει τη δυνατότητα καταγραφής αψεγάδιαστων βιντεολήψεων σε υψηλή ανάλυση HD 16:9, αναλογιών τηλεόρασης (1280 x 720 pixels) σε κίνηση 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Η λειτουργία Μείωσης Κραδασμών Movie SR, αυτόματα αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής, προσφέροντας απολαυστικές προβολές!

* Aνθεκτική ως -10°C, κατηγορία αδιαβροχοποίησης JIS Class 8, προστασίας από τη σκόνη JIS Class 6

Ο ισχυρότατος αισθητήρας των 12 megapixels, συνδυάζεται αρμονικά με τον επεξεργαστή εικόνας της PENTAX και το φακό zoom υψηλής απόδοσης και έτσι οι φωτογραφίες της Optio W80 είναι ολοζώντανες, υψηλής ποιότητας με σωστά αποτυπωμένες τις λεπτομέρειες. Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα και η τριπλή αντι-κραδασμική προστασία της μηχανής, προστατεύοντας από διαφορετικούς τύπους μετακίνησης της μηχανής: (1) Λειτουργία Ανίχνευσης Pixel SR, (2) Λειτουργία Υψηλής Ευαισθησίας SR και (3) Λειτουργία Movie SR

Όλες οι σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες δηλώνουν «παρούσες»:

 • Auto Picture: Επιλέγει την πλέον κατάλληλη από 8 θεματικές σκηνές ή το Macro
 • Αναγνώριση Προσώπου: Σε 0,03 sec. αναγνωρίζονται ως 32 πρόσωπα για AE & AF
 • Λειτουργία «Χαμόγελου»: Φωτογραφίζει όταν το θέμα σας χαμογελάσει
 • Λειτουργία «Βλεφαρίσματος»: Προειδοποιεί αν το θέμα σας βγήκε με «κλειστά μάτια»
 • Λειτουργία ΑF Αυτόματης Παρακολούθησης: Εστιάζει συνεχώς στο θέμα που κινείται
 • 20 Ψηφιακά Φίλτρα, μεταξύ των οποίων τα Παιχνιδο-μηχανή και Retro
 • Παρεχόμενα έτοιμα προγράμματα: 26 λειτουργίες Σκηνής & 15 Αναπαραγωγής
 • Λειτουργία «Macro» για λήψεις από απόσταση μόλις ενός (1!) εκατοστού
 • Ψηφιακή Διεύρυνση: Ενώνει 2 λήψεις σε 1 υπερευρυγώνια ισοδύναμη σε 21mm
 • Βοηθητικός φωτισμός αυτόματης εστίασης για το βράδυ
 • Επικάλυψη φακού «SP Protect»: Δεν επιτρέπει τη δημιουργία σταγονιδίων στο φακό
 • Σύνθεση Πλαισίων: Διακοσμήστε τις λήψεις σας επιλέγοντας από 80 έτοιμα πλαίσια
 • Ρύθμιση Δυναμικού-Εύρους: Αποφυγή υπερ-εκφωτισμένων ή σκιασμένων περιοχών

Η Pentax Optio W80 στα καλοκαιρινά μπάνια του Αυγούστου θα είναι κοντά σας!

Reblog this post [with Zemanta]

Posted by: Ilias on June 26, 2009

Category: Gadgets | 2,987 Views

Tags: , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus