LG Viewty Smart: Το LG Viewty επιστρέφει ανανεωμένο!

Η LG Electronics, παρουσιάζει το Viewty Smart (LG-GC900), την ολοκαίνουργια εκδοχή του φωτογραφικού κινητού τηλεφώνου. Το ανανεωμένο Viewty Smart ενσωματώνει την πρωτοποριακή λειτουργία Έξυπνης Λήψης (Intelligent Shot Mode) για εύκολη λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών, αναλύοντας αυτόματα την εικόνα και προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις της κάμερας.

lg-gc900-viewty

Το LG Viewty Smart συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του (LG Viewty), το οποίο σημείωσε πωλήσεις πάνω από 6,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Η δεύτερη αναβαθμισμένη έκδοση του επιτυχημένου Viewty επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφική εμπειρία με κινητό τηλέφωνο και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνουν και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους.

Το LG Viewty Smart -εκτός από τη λειτουργία Intelligent Shot- ενσωματώνει μια πληθώρα αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών όπως η 8 megapixel κάμερα με ISO 1600, η υψηλής ανάλυσης WVGA οθόνη, ο έξυπνος επεξεργαστής εικόνας αλλά και το νέο διαδραστικό 3D S-Class User Interface (UI) της LG για γρήγορη και άνετη πλοήγηση στο μενού. Με ιδανικές διαστάσεις 12,4 χιλ. το Viewty Smart είναι το πιο λεπτό φωτογραφικό κινητό με κάμερα 8 megapixel.

«Το Viewty επιστρέφει ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ, με έξυπνες εφαρμογές στη φωτογραφική μηχανή του, που αναλαμβάνουν όλες τις πολύπλοκες ρυθμίσεις και την επεξεργασία των εικόνων για εσάς», δήλωσε ο κ. Dr. Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company.

«Το νέο Viewty Smart αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά φωτογραφικών κινητών τηλεφώνων και την πρωτοπορία της LG στην κατηγορία, χάρη στις καινοτομικές και έξυπνες τεχνολογίες που ενσωματώνε. Με το Viewty αλλάξαμε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αντιμετωπίζουν τα φωτογραφικά κινητά τηλέφωνα. Για πρώτη φορά, οι καταναλωτές δεν πρέπει να συμβιβάζονται με την κακή ποιότητα των φωτογραφιών για να απολαμβάνουν τη διευκόλυνση χρήσης φωτογραφικής κάμερας στο κινητό τους τηλέφωνο. Το Viewty Smart δε διαθέτει απλά μια φωτογραφική μηχανή ισοδύναμης ποιότητας με μια συμβατική ψηφιακή μηχανή, αλλά είναι πιο εύχρηστο και η ποιότητα των φωτογραφιών ανώτερη».

Οι σχεδιαστές της LG εφάρμοσαν στο Viewty Smart την τεχνολογία Έξυπνης Λήψης (Intelligent Shot Mode), η οποία αναλύει την εικόνα, το background και τις συνθήκες φωτισμού, για καλύτερο αποτελέσμα σε κάθε φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η λειτουργία αυτή που δε συναντάται συχνά ούτε σε high-end ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ενσωματώνεται –αποκλειστικά από την LG- για πρώτη φορά σε φωτογραφικό κινητό τηλέφωνο. Η Έξυπνη Λήψη απλοποιεί τη διαδικασία της φωτογράφισης και εξαλείφει πλήρως την ανάγκη ελέγχου των ρυθμίσεων πριν τη λήψη, που γίνεται πλέον με πανεύκολο και άμεσο τρόπο. Επιπλέον, παρέχει στιγμιαία πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με ειδικές ενδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο η φωτογραφική μηχανή αναλύει μια σκηνή.

Όταν μάλιστα η τεχνολογία αυτή συνδυάζεται με την ανάλυση των 8 megapixel, οι φωτογραφίες του Viewty Smart είναι εξίσου εξαιρετικές για να τις μοιράζονται οι χρήστες online, αλλά και ζωντανές και φωτεινές για να εκτυπωθούν και να κορνιζαριστούν. Χάρη στη μέγιστη ρύθμιση ISO 1600, λήψεις που παλαιότερα θα θεωρούνταν πολύ θολές ή σκοτεινές, μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς λειτουργία flash, ενώ βελτιώνονται αισθητά με τη χρήση του LED flash που διαθέτει το τηλέφωνο. Το LG Viewty Smart ενσωματώνει επίσης χαρακτηριστικά, όπως ανίχνευση πολλαπλών προσώπων (Multi-Face Detection), εγγραφή βίντεο σε ποιότητα DVD D1, και πολλαπλές ειδικές ρυθμίσεις λήψεων, όπως Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot και Continuous Shot.

Όπως και στο πρωτοεμφανιζόμενο LG ARENA, έτσι και τo νέο LG Viewty Smart περιλαμβάνει το πρωτοποριακό 3D S-Class UI μενού της LG προσαρμοσμένο ειδικά για τις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής του Viewty Smart. Διαθέτει ένδειξη στην κεντρική οθόνη του κινητού τηλεφώνου για άμεση εναλλαγή από τη λειτουργία λήψης φωτογραφιών στην προεπισκόπηση των πρόσφατων εικόνων, χωρίς να απαιτείται ενδιάμεσα η ενεργοποίηση του καταλόγου φωτογραφιών (Photo Gallery). Επιπλέον, η LG έχει απλοποιήσει τον τρόπο εστίασης της κάμερας, καθώς οι λειτουργίες zoom in & out πραγματοποιούνται όταν οι χρήστες μετακινούν το δάκτυλο τους στην οθόνη με τη φορά του ρολογιού για zoom in, όπως θα περιστρεφόταν ο δακτύλιος εστίασης σε μια φωτογραφική μηχανή SLR, και αντίστοιχα zoom out, μετακινώντας το δάκτυλο τους με την αντίστροφη φορά.

Το Viewty Smart ανταποκρίνεται εξίσου καλά στο να μοιράζεται τις φωτογραφίες, καθώς η 3” ευρεία WVGA οθόνη παρέχει πλήρη ανάλυση 800 x 480, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βλέπουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε φωτογραφίες και βίντεο. Διαθέτει συμβατότητα δικτύου 7.2Mbps HSDPA και υποστήριξη Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο Ίντερνετ με ευρυζωνική ταχύτητα. Επιπλέον, με την τεχνολογία A-GPS Geotagging, οι φίλοι μπορούν να γνωρίζουν το ακριβές σημείο στο οποίο «τραβήχτηκε» μια φωτογραφία, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο στην εσωτερική μνήμη 1.5 GB ή σε κάρτα μνήμης MicroSD έως και 32 GB.

Το Viewty Smart της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Reblog this post [with Zemanta]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *