Η Canon, αυτό το καλοκαίρι, σας ταξιδεύει!

Με κάθε αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας κερδίζετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Κυκλάδες και διαμονή σε πολυτελείς ξενώνες στην Ελλάδα αντίστοιχα!

Αυτό το καλοκαίρι η Canon σας ταξιδεύει στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές που συνοδεύουν κάθε αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών υψηλής ευκρίνειας (HD).

amorgos

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, η επιλογή σας είναι μόνο μία: Canon. Αποκτήστε κάποια από τις φωτογραφικές μηχανές της θρυλικής σειράς IXUS ή τη στιβαρή all weather PowerShot D10 και επιβιβαστείτε στα πλοία της Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες, απαθανατίζοντας μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς. Βιντεοσκοπήστε στιγμές «γεμάτες» καλοκαίρι με τις βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας και αποδράστε για ένα διήμερο σε ξενώνες πολυτελείας.

Η μοναδική προσφορά ισχύει για κάθε αγορά που πραγματοποιείται από την 1η Ιουλίου έως και την 20η Αυγούστου από τo επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων και αλυσίδων και αφορά μόνο σε προϊόντα που συνοδεύονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Η Canon αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και των όμορφων στιγμών της ζωής όλων μας, σχολίασε ο κος Δρόσοs Δρόσος, Διευθυντής του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys. «Πρωτοπορώντας για μια ακόμα φορά, η Canon προσφέρει στον τελικό καταναλωτή τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα κορυφαίο προϊόν τεχνολογίας, αξεπέραστου σχεδιασμού και πολλαπλών δυνατοτήτων, συνδυάζοντάς το με μια μοναδική προσφορά για το καλοκαίρι».

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *