Η ASUS προσφέρει αναβάθμιση σε Windows 7

you.gr

Η ASUS ανακοινώνει ότι όλοι οι πελάτες της οι οποίοι διαθέτουν PC κατάλληλο να δεχτεί την αναβάθμιση του λειτουργικού του σε Windows 7, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο πρόγραμμα Windows Upgrade Option έως την 31η Ιανουαρίου 2010, και στη συνέχεια να παραλάβουν το επίσημο Windows 7 platform upgrade kit μετά την ημερομηνία έναρξης της επίσημης διάθεσης των Windows 7.

asus-eee_pc-901-440x330_2

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους στο αντίστοιχο σύστημα Windows 7, είτε διαθέτουν Windows Vista Home Premium, είτε Windows Vista Business και Windows Vista Ultimate. Επίσης, και οι χρήστες που προχώρησαν στην αντικατάσταση των Windows Vista με τα παλαιότερα Windows XP θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχτούν στο πρόγραμμα αναβάθμισης, εάν φυσικά τα PC τους είναι κατάλληλα να δεχτούν το νέο λειτουργικό.

Διαδικασίες σχετικές με το πρόγραμμα Windows Upgrade Option

Αμέσως μετά την αγορά ενός προϊόντος ASUS το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα upgrade, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν register το PC τους στο πρόγραμμα Windows Upgrade Option Program μέσα από το επίσημο site της ASUS στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://event.asus.com/2009/windows7/gr , και στη συνέχεια να εξοφλήσουν μέσω της πιστωτικής τους κάρτας (Visa / MasterCard) το κόστος διεκπεραίωσης ή αποστολής που θα προκύπτει κατά περίπτωση. Από τη στιγμή που θα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή οι χρήστες θα παραλάβουν το Windows 7 upgrade kit μετά την ημερομηνία γενικής διαθεσιμότητας.

Για να έχετε την πιο πρόσφατη πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα που μπορούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα Windows® Upgrade Option Program, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://event.asus.com/2009/windows7/gr .

Posted by: on July 9, 2009

Category: Computers | 800 Views

Tags: , ,

Share: Tweet this!

Loading