Sony A845 Video MP3 Player: Το πιο λεπτό Walkman που είδατε ποτέ

Το νέο WALKMAN A845 Video MP3 Player της Sony, έχει πάχος μόνο 7,2 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 62 γραμμάρια (χωρίς τα ακουστικά), αποδεικνύοντας ότι το λιγότερο είναι στην πραγματικότητα …περισσότερο. Μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα στην τσέπη ή στην τσάντα σας και είναι ο ιδανικός τρόπος να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια, βίντεο και podcast και να τα απολαμβάνετε όποια στιγμή θελήσετε.

Παρ’ όλο που διαθέτει αυτή τη λεπτή και ντελικάτη σχεδίαση, το πιο λεπτό WALKMAN®, είναι στην πραγματικότητα βαρέων-βαρών αφού διαθέτει την θρυλική ποιότητα ήχου και εικόνας της Sony.

Στην πρόσοψη του WALKMAN® A845 κυριαρχεί η μεγάλη, φωτεινή οθόνη OLED των 7,1 εκατοστών. Αποδίδει εκπληκτικά χρώματα, διαθέτει υψηλό λόγο αντίθεσης, ευρεία γωνία θέασης και αστραπιαίο χρόνο απόκρισης. Είναι η ιδιανική λύση για να απολαμβάνετε υλικό βίντεο που κατεβάζετε από διαδικτυακά “online stores”, βίντεο κλιπ από δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, τα εξώφυλλα των μουσικών άλμπουμ και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Η νέα λειτουργία Scene Scroll σας επιτρέπει να ψάχνετε μέσα σε μεγάλης διάρκειας βίντεο τα οποία παρουσιάζονται σαν μια σειρά από μικρογραφίες (thumbnails). Βρείτε την σκηνή που επιθυμείτε, πατήστε το “play” και η δράση αρχίζει από εκεί ακριβώς που εσείς επιλέξατε. Μπορείτε επίσης να “ξεφυλλίσετε” το αρχείο με τα εξώφυλλα των μουσικών άλμπουμ και να εντοπίσετε με ευκολία αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Θέλετε ακόμη μεγαλύτερη εικόνα; Συνδέστε το WALKMAN® A845 στην τηλεόρασή σας μέσω του Α/V καλωδίου WMC-NWV10 (δεν παρέχεται) και απολαύστε τα βίντεό σας στην μεγάλη οθόνη. Η εικόνα φτάνει στην τηλεόραση σε φορμά SD (720 Χ 480) σε βελούδινη ροή με ρυθμό 30 fps (εκτός από κάποιες περιπτώσεις περιεχομένου DRM)

Όπως θα περιμένατε από τη Sony, η εκπληκτική ποιότητα ήχου ξεχωρίζει το WALKMAN® A845 από κάθε άλλο ΜΡ3 player. Η τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master εξασφαλίζει πλούσιο, φυσικό ήχο με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης. Η τεχνολογία ενίσχυσης S-Master, η οποία έχει ήδη παρουσιαστεί σε προϊόντα hi-fi και home theatre της Sony, τοποθετεί τον ακροατή στο κέντρο της μουσικής σκηνής του στούντιο ή του συναυλιακού χώρου, διατηρώντας ταυτόχρονα ευκρινή και καθαρό ήχο.

Ο ήχος βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με τις μοναδικές τεχνολογίες Clear Audio της Sony, για μια δυναμική, γεμάτη λεπτομέρειες μουσική σκηνή. Η τεχνολογία Clear Audio μειώνει την διαρροή ήχου μεταξύ αριστερού και δεξιού καναλιού, ενώ η τεχνολογία Clear Bass δίνει δυνατές, ελεγχόμενες χαμηλές συχνότητες χωρίς παραμόρφωση. Επιπλέον η τεχνολογία DSEE Sound Enhancement διασφαλίζει ομαλή, λεπτομερή αναπαραγωγή της πληροφορίας στις υψηλές συχνότητες, η οποία συνήθως χάνεται όταν τα αρχικά μουσικά αρχεία από μια πηγή ποιότητας CD συμπιέζονται σε αρχεία MP3.

Συνδέστε τα ποιοτικά ακουστικά EX, των 13,5 χιλιοστών, τύπου ‘in-ear’ κάθετα, και βυθιστείτε στον ξέγνοιαστο κόσμο του πανέμορφου ήχου WALKMAN® χωρίς εξωτερικές παρεμβολές. Η τεχνολογία Digital Noise Cancelling αποκόπτει κατά προσέγγιση το 98%*1 του θορύβου από το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας προηγμένες διεργασίες για να εντοπίσει και να φιλτράρει τον εξωτερικό θόρυβο χωρίς να επηρεάσει την ποιότητα του ήχου. Τρία διαφορετικά προφίλ σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη βέλτιστη ρύθμιση μείωσης θορύβου, είτε ταξιδεύετε με αεροπλάνο, είτε με λεωφορείο ή τρένο, είτε βρίσκεστε στο γραφείο. Με τον παρεχόμενο προσαρμογέα, αν βρίσκεστε εν πτήση, μπορείτε να συνδέσετε το WALKMAN® απ’ ευθείας στο σύστημα A/V του αεροσκάφους και να απολαύσετε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία με την ψηφιακή μείωση θορύβου που σας προσφέρει το WALKMAN®.

Η εισαγωγή μουσικών αρχείων, βίντεο, φωτογραφιών, αλλά και playlist είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη, με απλή μεταφορά “drag-and-drοp” από τον υπολογιστή σας ή μέσω της εφαρμογής iTunes 9.0, με τη χρήση του παρεχόμενου λογισμικού Content Transfer. Κάποια αρχεία MPEG1 και άλλου τύπου αρχεία που ίσως “κατεβάσετε” από το διαδίκτυο θα μπορέσουν να αναπαραχθούν από το WALKMAN® αφού μετατραπούν με το λογισμικό Content Transfer. Η συσκευή υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα από τα κυριότερα φορμά για μουσική και βίντεο, περιλαμβανομένων και των αρχείων WMA and WMV (τα οποία είναι rights-managed).

Το WALKMAN® A845 σας επιτρέπει να ακούτε μουσική για 29 ολόκληρες ώρες με μια και μόνη φόρτιση. Η διάρκεια της μπαταρίας για αναπαραγωγή βίντεο είναι 9 ώρες – περισσότερο από αρκετές για να σας κρατήσει συντροφιά σε μεγάλα ταξίδια. Υπάρχει επίσης η νέα προαιρετική λειτουργία Battery Care, η οποία βελτιστοποιεί την συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας περιορίζοντας το επίπεδο φόρτισης στο 90% το μέγιστο. Μπορείτε να αλλάξετε το αρχικό μενού της συσκευής και να το προσαρμόσετε στην δική σας προσωπικότητα επιλέγοντας ένα από τα προεγκατεστημένα wallpaper. Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε μια πιο προσωπική νότα, επιλέγοντας για wallpaper μια από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Το WALKMAN® NWZ-A845 Video MP3 Player με αποθηκευτικό χώρο 16 GB θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2010.

Reblog this post [with Zemanta]

Posted by: Ilias on January 14, 2010

Category: Gadgets | 685 Views

Tags: , , , ,

Share: Tweet this!

Loading