Public in the City: Νέα εφαρμογή για το iPhone από τα Public

Τα καταστήματα Public καινοτομώντας  ακόμη μια φορά στον τομέα της τεχνολογίας και δημιουργούν την πρώτη Ελληνική εφαρμογή για iPhone και iPod που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει στην πόλη αλλά και στα Public!

To Public in The City, όπως ονομάζεται η νέα εφαρμογή, διαθέτει πληροφορίες για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές εκδηλώσεις και άλλα δρώμενα, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα σημεία πώλησης εισιτηρίων, τις ημερομηνίες και τις ώρες των παραστάσεων, τη πρόσβαση κ.α.

Με ένα μόνο άγγιγμα ο χρήστης μπορεί να τσεκάρει με bookmark τις εκδηλώσεις που τον ενδιαφέρουν, ώστε να μπορεί να επιστρέψει εύκολα σ’ αυτές, να τις μοιραστεί με φίλους του μέσω facebook και twitter, αλλά και να καλέσει στο κατάστημα για επιπλέον πληροφορίες!

Επιπλέον, η συγκεκριμένη εφαρμογή περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων των καταστημάτων της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τη νέα εφαρμογή, η οποία λειτουργεί από τις 14 Δεκεμβρίου και είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, μπορεί κανείς να την «κατεβάσει» μέσα από το iPhone αλλά και από τη σελίδα του Public στο iTunes store:

Μπείτε στο «Public in The City» και ζήστε στους ρυθμούς της πόλης!

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *