Η νέα σειρά Sony Vaio S

Αν πραγματικά πρέπει να δουλεύετε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας, το κομψό Sony Vaio της σειράς S συνδυάζει μια ευκρινή ευρεία οθόνη VAIO Display’ 13.3” με οπίσθιο φωτισμό LED, και όλη την ισχύ που χρειάζεστε για τα γραφικά σας.

Τα νέα στυλάτα VAIO της σειράς S προσφέρουν έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό φορητότητας και απόδοσης. Ζυγίζουν μόλις 2 κιλά (με την μπαταρία τους), διαθέτουν σώμα από ανθεκτικό και ελαφρύ κράμα μαγνησίου, και είναι ιδανικά για κάθε χρήση, στη δουλειά ή στο παιχνίδι.

Τα νέα VAIO της σειράς S εφοδιάζονται με την τελευταία γενιά ενεργειακά αποδοτικών επεξεργαστών Intel® Core™. Η απόδοσή τους ενισχύεται με την ταχύτατη μνήμη DDR3 RAM 4 GB, η οποία επιτρέπει την άνετη εκτέλεση όλων των εφαρμογών που χρειάζεστε.

Η ευρεία οθόνη ‘VAIO LED Display’ των 13.3” προσφέρει εξαιρετική διαύγεια, αντίθεση και ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων, για να απολαμβάνετε τις ταινίες, τις φωτογραφίες, τα γραφικά σας και οτιδήποτε άλλο προβάλλετε.

Υπάρχει επίσης ένα trackpad πολλαπλών σημείων αφής για χειρισμό με άνεση και σαφήνεια.

Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν το σύστημα Advance HDD Protection το οποίο προφυλάσσει τα δεδομένα σας από αστοχίες του σκληρού δίσκου – ακόμη και όταν ενεργοποιείτε το notebook ή όταν περνάτε σε κατάσταση αδρανοποίησης.

Όσον αφορά την συνδεσιμότητα, διαθέτει τρείς θύρες USB και HDMI για να απολαμβάνετε την συλλογή σας από Full HD media σε μια τηλεόραση στην οποία θα συνδεθείτε.

Για μεγαλύτερη ευκολία –και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο–, ένα κουμπί ASSIST στην πρόσοψη σας δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία VAIO Care με ένα μόνο πάτημα. Αυτό το νέο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα, σας βοηθά στην υποστήριξη, στην διάγνωση και στην επίλυση των προβλημάτων που ίσως αντιμετωπίσετε με το VAIO, με λίγα μόλις κλικ. Το VAIO Care σας βοηθά ακόμη και να σώσετε και να ανακτήσετε τα δεδομένα σας στην περίπτωση που το notebook δεν φορτώνει το λειτουργικό του σύστημα.

Υπάρχει επίσης μια πλήρης σειρά αξεσουάρ της Sony στα οποία περιλαμβάνεται ένας σταθμός βάσης (docking station), φίλτρα οθόνης Privacy για να δουλεύετε ανενόχλητοι από τα αδιάκριτα μάτια, ασορτί θήκες μεταφοράς, διάφορα ποντίκια … και πολλά άλλα.

Τα νέα notebook VAIO S από το Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα τέλη Ιανουαρίου 2010.

Posted by: on January 26, 2010

Category: Computers | 644 Views

Tags: , , , , ,

Share: Tweet this!

Loading