Το Google Buzz ενσωματώνεται στο Gmail

H Google ανακοίνωσε το Buzz, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να  ενσωματώνεται στο Gmail και θα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ενημερώσεις κατάστασης τις οποίες θα βλέπουν όσοι φίλοι τους έχουν επιλέξει να τους παρακολουθούν ή να τους ακολουθούν.  Κάτι αντίστοιχο με το Twitter δηλαδή. Βέβαια, στο Google Buzz θα μπορεί κανείς να συνδέσει και άλλες υπηρεσίες που χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα το  Picasa,  το Flickr, το  Google Reader ή και το Twitter, αλλά και άλλες!

Το κατά πόσο τώρα  θα πετύχει η υπηρεσία αυτή θα φανεί στο μέλλον, αν και οι φήμες ήδη λένε πως πρόκειται για άλλη μια υπηρεσία του Google που θα περάσει απαρατήρητη, όπως δηλαδή και το Google Wave το οποίο ξεχάστηκε από τον πρώτο κιόλας μήνα της εμφάνισής του.

Για να το δοκιμάσει  κανείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει έναν λογαριασμό στο Gmail και να περιμένει να ενσωματωθεί στο λογαριασμό του,κάτι που θα γίνει σταδιακά,  μια και προς το παρόν δεν εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά μπορείτε να επισκεφτείτε το http://www.google.com/buzz, αλλά και να δείτε το παρακάτω video.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>