Openfund: Βελτιωμένη πρόταση προς νέους επιχειρηματίες

Το Openfund, σχήμα που επενδύει σε επιχειρηματικές ιδέες υψηλής τεχνολογίας σε πρώιμο στάδιο, ανακοίνωσε την ανανεωμένη πρότασή επένδυσης του προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Πλέον το ποσοστό που παραχωρείται από τους επιχειρηματίες που λαμβάνουν επένδυση μειώνεται από 20% σε 15%, ενώ ταυτόχρονα το ποσό επένδυσης αυξάνεται σε 25 έως 35 χιλιάδες ευρώ.

Στο πλαίσιο της βελτιωμένης πρότασης, ο Γεώργιος Τζιραλής, Executive Director, δήλωσε: «Έπειτα από την ανάδραση που συλλέχθηκε κατά τον πρώτο γύρο λειτουργίας και επιτυχείς διαπραγματεύσεις με τους υφιστάμενους επενδυτές, με την παρούσα αλλαγή το Openfund φιλοδοξεί να αποσύρει και το τελευταίο πιθανό εμπόδιο για την προσέλκυση των πλεόν ικανών ομάδων και καινοτομικών ιδεών».

Ο Γεώργιος Κασσελάκης, έτερος διευθυντής, συμπλήρωσε: «Η νέα βελτιωμένη πρόταση επιτρέπει την προσέλκυση προτάσεων με σημαντικά υψηλότερη αποτίμηση, γεγονός που αφουγκράζεται τις ανάγκες τις αγοράς και προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε κάθε εμπλεκόμενο».

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση απευθύνεται σε ολοκληρωμένες ομάδες 2-4 ατόμων, με ιδέες που φέρουν διεθνή καινοτομία και κινούνται στο τρίγωνο μεταξύ λογισμικού, διαδικτύου και εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας.

Οι αλλαγές ισχύουν από τον τρέχοντα γύρο, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στη σχετική φόρμα ( http://theopenfund.com/apply ) έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Επενδυτές

Το Openfund ξεκίνησε τη λειτουργία του με βασικό υποστηρικτή και σημαντικό επενδυτή την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών.

Εταίρος επενδυτής είναι επίσης ο κ. Αντώνης Λυμπέρης, διακεκριμένος επιχειρηματίας και ιδρυτής του ομώνυμου εκδοτικού οργανισμού, υποστηρίζοντας ενεργά τις δραστηριότητες του Openfund ήδη από τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *