Το Days4u γίνεται σύμμαχος στο πλευρό της εκστρατείας «Η μόδα πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους»

Days4u Personal StylingΜε αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου),  το Days4u, το μεγαλύτερο e-shop δώρων εμπειρίας, βάζει «Στόχο» και γινεται σύμμαχος στο πλευρό της εκστρατείας «Η Μόδα πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους».

Το 10% από το συνολικό ποσό των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 1-14 Μαρτίου θα διατεθεί υπέρ του «Στόχου».

Για να χαρίσει κανείς ένα δώρο δεν χρειάζεται να ξοδέψει πολλά χρήματα  μια και όπως θα δείτε οι τιμές ξεκινάνε από €25! Έτσι μπορείτε να βρείτε μοναδικές Εμπειρίες ανάλογα με την περίσταση,  τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες ή ακόμα και για ολόκληρη την παρέα! Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα στις δεκάδες Εμπειρίες το ιδανικό δώρο και  να υποστηρίξτε την προσπάθεια του Days4u να πιάσει τον «Στόχο»!

Οι αγορές που θα γίνονται εκείνο το διάστημα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα υποστηρίζουν άμεσα και την ενημέρωση για την πρόληψη  του καρκίνου του στήθους.

Ξεκινήστε την αναζήτησή του δώρου σας τώρα και βοηθείστε κι εσείς τον «Στόχο» !

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>