Οι χρήστες του Ping ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο τις πρώτες 48 ώρες

Η Apple ανακοίνωσε ότι σε λιγότερο από 48 ώρες από την έναρξη λειτουργίας του, το Ping, η κοινωνική δικτύωση για τη μουσική, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο χρήστες και συνεχίζει. Το Ping δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν τους φίλους τους και τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες κα θώς και να μαθαίνουν τι μουσική ακούν και “κατεβάζουν”.

“Το ένα τρίτο των ανθρώπων που “κατέβασαν” το iTunes 10 έγιναν μέλη του Ping.”, είπε ο Eddy Cue, ο αντιπρόεδρος της Apple στο τμήμα των Υπηρεσιὠν Διαδικτύου. “Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα “κατεβάσουν” το iTunes 10 τις επόμενες εβδομάδες, περιμένουμε η κοινωνία του Ping να συνεχίσει να μεγαλώνει”.

Με το Ping, μπορείτε να παρακολουθησετε αγαπημένους σας καλλιτέχνες, όπως τους Lady Gaga, Coldplay, U2, Jack Johnson, Yo-Yo MA, κ.α, να μάθετε τι ετοιμάζουν, να δείτε φωτογραφίες τους και video, να ενημερωθείτε για ημερομηνίες συναυλιών τους και να διαβάσετε σχόλια και σκέψεις που έχουν για τη μουσική που ακούν. Επίσης, μπορείτε να γράψετε τις δικές σας απόψεις για τραγούδια που ακούτε, τη μουσική που “κατεβάζετε” από το iTunes και τις συναυλίες που σχεδιάζετε να παραβρεθείτε.

Enhanced by Zemanta

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *