Η Nokia παρουσιάζει οικονομικό 3G smartphone αφής με WiFi

Η Nokia ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Nokia C5-03, ενός κομψού 3G smartphone αφής, με σύνδεση Wi-Fi και δωρεάν φωνητική πλοήγηση μέσω των Ovi Maps

Το Nokia smartphone C5-03, που ενσωματώνει τις υπηρεσίες Ovi, προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και δικτύου 3G σε υψηλές ταχύτητες και προσιτή τιμή για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Καθημερινά περισσότεροι από 200.000 καινούριοι χρήστες εγγράφονται στο Ovi, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε περισσότερες από 190 χώρες, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακαλύψουν συναρπαστικές υπηρεσίες, όπως τα Ovi Maps, Ovi Music, Ovi Messaging, Ovi Store και σε επιλεγμένες χώρες το Life Tools.

Το Nokia C5-03 είναι ένα κομψό, full-touch smartphone, το οποίο διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και προσφέρει δωρεάν τα Ovi Maps με την φωνητική πλοήγηση σε περίπου 80 χώρες. Η τελευταία έκδοση των Ovi Maps (αρχικά διαθέσιμη μέσω του Nokia Beta Labs) περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν “check in” σε δημοφιλείς κοινωνικούς προορισμούς του Facebook, του Ren Ren και άλλων παρόμοιων site.

«Το νέο Nokia C5-03 smartphone προσφέρει στους χρηστές την δυνατότητα να απολαύσουν το σύνολο των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι υπηρεσίες της Nokia στην πλοήγηση, τα email, τη μουσική κ.α. σε προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που θα λατρέψουν όλοι οι χρήστες , όλων των ηλικιών. δήλωσε ο Jo Harlow, head of smartphones Nokia. «Πρόκειται για μια κομψή συσκευή αφής, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη τόσο στους έφηβους που αγαπούν τη μουσική και είναι οπαδοί της κοινωνικής δικτύωσης όσο και στους γονείς που χρειάζονται την υπηρεσία πλοήγησης για τις μετακινήσεις τους»

Το smartphone Nokia C5-03 με λογισμικό Symbian^1, η αρχική οθόνη του οποίου προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του κάθε χρήστη για γρήγορη πρόσβαση στις επαφές, στα email και στην μεγάλη ποικιλία των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω του Nokia Ovi Store. Οι κάτοχοι του Nokia C5-03 μπορούν επίσης να ρυθμίσουν εύκολα το Ovi Mail, τον δωρεάν λογαριασμό email που προσφέρει η Nokia, καθώς και έναν αριθμό από άλλους δημοφιλής λογαριασμούς email, συμπεριλαμβανομένων των Yahoo!® Mail και Windows Live™ Hotmail.

Η διάθεση του Nokia C5-03 αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τέταρτου τριμήνου του 2010 με εκτιμώμενη τιμή στα €170, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και πιθανή επιδότηση συσκευής.

Posted by: Ilias on October 18, 2010

Category: Gadgets | 190 Views

Tags: , , , ,

Share: Tweet this!

Loading
blog comments powered by Disqus