Το Mac App Store ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο downloads σε μια μέρα

Στις 06 Ιανουαρίου 2011, άνοιξε το Mac App Store της Apple με πάνω από 1.000 δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές. Η εμπειρία του App Store έρχεται στο Mac με εφαρμογές που ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει με τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό του στο iTunes και να τις εγκαταστήσει με ένα και μόνο click. Το Mac App Store διατίθεται δωρεάν με το νέο Software υpdate του Mac αφού αποτελεί μέρος του Mac OS X v10.6.6.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το Mac App Store γνώρισε πολύ μεγάλη αποδοχή από το κοινό αφού οι εφαρμογές που “κατέβηκαν” την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο. Ο Steve Jobs δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη φοβερή ανταπόκριση του κοινού στο Mac App Store. Οι developers έκαναν εξαιρετική δουλειά με τη μεταφορά εφαρμογών στο Mac App Store και οι χρήστες λατρεύουν το πόσο διασκεδαστικό και εύκολο είναι.”

Στο Mac App Store, θα βρείτε εφαρμογές σε κατηγορίες όπως Εκπαίδευση, Παιχνίδια, Γραφικές Τέχνες, Lifestyle, Παραγωγικότητα, Utilities αλλά και άλλες κατηγορίες. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε νέες και αξιοσημείωτες εφαρμογές, να μάθουν ποιες είναι οι πιο hot και ποιες προτείνει η Apple, να βρουν τις πιο δημοφιλείς δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές καθώς επίσης βαθμολογίες και κριτικές άλλων χρηστών.

Ακόμα, στο Mac App Store, εκτός από καινούριες, θα βρείτε ακόμα κλασσικές και αγαπημένες εφαρμογές για Mac. Για παράδειγμα, τα iPhoto, iMovie και Garageband της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών iLife πωλούνται πλέον χωριστά στο Mac App Store έναντι 11,99€ το καθένα.

Enhanced by Zemanta

Loading