Ρεκόρ πωλήσεων για το δημοφιλές Android 2.2 smartphone LG Optimus One P500

Το Optimus One P500 with Google, το πρώτο smartphone της LG με Android Froyo 2.2, σημείωσε πωλήσεις που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως σε διάστημα 3 μηνών από την επίσημη παρουσίαση της συσκευής. Το LG Optimus One έτυχε θερμής υποδοχής από τους καταναλωτές, πετυχαίνοντας ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και τις χώρες της Ασίας, κατακτώντας ταυτόχρονα ακόμη μία πρωτιά, καθώς αποτελεί τη συσκευή με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Ενσωματώνοντας το λειτουργικό Android 2.2 “Froyo” και διαμορφωμένο ειδικά ώστε να παρέχει απόλυτη συμβατότητα με τις δημοφιλέστερες Google Mobile υπηρεσίες, το LG Optimus One σημείωσε τεράστια επιτυχία ανάμεσα στους χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν το πρώτο τους smart phone, αναζητώντας υψηλή απόδοση και χρήσιμες εφαρμογές σε μια πρωτοποριακή συσκευή με ανταγωνιστική τιμή.

«Το ισχυρό και πρωτοποριακό LG Optimus One, σχεδιάστηκε για να παρέχει στους χρήστες εύκολη μετάβαση στον κόσμο των smartphones και όπως καταδεικνύουν οι υψηλές πωλήσεις, υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τέτοιου τύπου συσκευές», σχολίασε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company και συμπλήρωσε: «Το Optimus One είναι ακριβώς ότι αναζητούσαν οι καταναλωτές, δεδομένου ότι πλέον τα smartphones απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό».

Το LG Optimus One with Google, αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς που ενσωματώνουν το λειτουργικό Froyo 2.2, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας του Android, εξασφαλίζοντας έως και τρεις φορές ταχύτερη πλοήγηση στο Internet, στη φόρτωση των ιστοσελίδων και την εκτέλεση multi-tasking εφαρμογών. Επιπλέον, διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο από την LG περιβάλλον χρήσης, όπως επίσης, κάμερα 3 Megapixels με Face Tracking και Smile Shot, οθόνη αφής HVGA 3,2 ιντσών και μπαταρία τύπου LiOn 1500mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.

Χάρη στο ξεχωριστό στυλ, τη μοναδική σχεδίαση και τις πλούσιες δυνατότητές του, το LG Optimus One with Google έχει ήδη κερδίσει μια θέση στις καρδιές των καταναλωτών και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών Android smartphones. Η LG εκτιμά πως το Optimus One θα γίνει γρήγορα το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Posted by: on January 13, 2011

Category: Gadgets | 252 Views

Tags: , , , , , ,

Share: Tweet this!

Loading