To Smartphone Sony Ericsson XPERIA arc διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα

To Smartphone Sony Ericsson XPERIA arc είναι ένα τηλέφωνο Android με οθόνη αφής και εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Ξεκινάμε με υλικά άριστης ποιότητας. Προσθέτουμε μερικές όμορφες καμπύλες και ανακατεύουμε. Συμπιέζουμε σε πάχος 8,7 mm. Και ιδού, με εξαιρετική εφαρμογή στην παλάμη σας, το λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό Smartphone Sony Ericsson XPERIA arc.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Sony Ericsson XPERIA arc – Smartphone

  • Προβάλετε φωτογραφίες και βίντεο με ολοζώντανα χρώματα. Πεντακάθαρες εικόνες και με εξαιρετική ευκρίνεια στην οθόνη Reality 4.2″, χάρη στην τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine από τη Sony!
  • To Smartphone Sony Ericsson XPERIA arc διαθέτει αισθητήρα CMOS Sony Exmor R για Smartphone, ο οποίος σας επιτρέπει να εγγράφετε υψηλής ποιότητας ταινίες και φωτογραφίες σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Γι” αυτό, ξεκινήστε αμέσως τις λήψεις. Και μετά, δείξτε τις με εντυπωσιακή ανάλυση HD απευθείας στην τηλεόρασή σας μέσω της υποδοχής σύνδεσης HDMI.
  • Το Timescape της Sony Ericsson σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε όλες σας τις επικοινωνίες με κάποιον χρήστη σε ένα σημείο. Αναβαθμίσεις Facebook, Tweets, μηνυμάτων και αναπάντητων κλήσεων – συγκεντρωμένα όλα με χρονολογική σειρά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγετε πλήθος διαφορετικών εφαρμογών για να δείτε τι συμβαίνει
  • Συνδεθείτε γρήγορα και εύκολα. Ενώ μετακινείστε. Σε καφετέριες. Στο αεροδρόμιο. Το Smartphone Sony Ericsson XPERIA arc διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi.
  • Δε θα χαθείτε ποτέ ξανά. Το Smartphone σας διαθέτει ενσωματωμένο aGPS. Οι υπηρεσίες εντοπισμού σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για να φτάσετε στον προορισμό σας. Ή προσθέστε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας – χρησιμοποιήστε τη λειτουργία γεωγραφικής σήμανσης (geo-tagging).
  • Λειτουργικό σύστημα Google Android 2.3 Gingerbread. Με ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης είναι η καλύτερη έκδοση Android! Εξασφαλίζει έως και τρεις φορές ταχύτερη πρόσβαση στο internet και στη φόρτωση των ιστοσελίδων και πιο ομαλή εκτέλεση εφαρμογών και multitasking λειτουργιών. Οι χρήστες μπορούν να σερφάρουν στο ίντερνετ με full screen ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλές εφαρμογές συγχρόνως (multitasking), και φυσικά τη σουίτα εφαρμογών της Google. Η υποστήριξη της τεχνολογίας Adobe Flash, συμπληρώνει την εμπειρία, επιτρέποντας να απολαύσετε βίντεο και παιχνίδια στο Διαδίκτυο χωρίς την παραμικρή υποχώρηση.

Είτε είστε επαγγελματίας που περνάτε την περισσότερη ώρα στον δρόμο και χρειάζεστε ένα έμπιστο εργαλείο που να καλύπτει τις ανάγκες σας, είτε έχετε πάθος με την τεχνολογία και θέλετε να απολαμβάνετε τις ευκολίες και την διασκέδαση που προσφέρει τότε το Smartphone Sony Ericsson XPERIA arc είναι μια φανταστική επιλογή!

Enhanced by Zemanta

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *