The Creative Survey 2008

Μπορεί οι «δημιουργικοί» στην Ελλάδα να είναι πολλοί. Ωστόσο, γνωρίζουμε ελάχιστα όχι μόνο για το επάγγελμά τους, αλλά και για τους ίδιους.

Γι” αυτό, το Joblet σε συνεργασία με το VCDC ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν το Creative Survey: την πρώτη online έρευνα στην Ελλάδα που αφορά αποκλειστικά τους «δημιουργικούς». Σκοπός της έρευνας είναι να σχηματίσει μία συνολική εικόνα για το χώρο και να ορίσει οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους ώστε να μετατραπούν σε κεκτημένα.

Στο Creative Survey καλούνται να συμμετάσχουν όσοι ανήκουν στο ευρύτερο δημιουργικό κοινό: από φρέσκους απόφοιτους μέχρι ολοκληρωμένους σχεδιαστές, από υπαλλήλους μέχρι ιδιοκτήτες δημιουργικών γραφείων, από χομπίστες μέχρι αφοσιωμένους επαγγελματίες.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους 3 μήνες, από την 1η Ιανουαρίου 2008 έως και τις 31 Μαρτίου 2008, προκειμένου να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. Τα αποτελέσματα της έρευνας πρόκειται να δημοσιευθούν το Μάιο του 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Creative Survey έχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή πολλών σημαντικών χορηγών:

Phaistos Networks, iProbe, Pathfinder, Rastermind, +design, Γραφίστας + Web Design, CMYK, Marketing Week, Daily Fax, Dart Books, Άνοδος Α.Ε., Adobe magazine, Fantasy Report, Software Magazine, Hegrade, Freestuff, Zeroin, Zoo.gr, Αθηνόραμα ενώ, δεκάδες blogs και προσωπικά websites στηρίζουν ενεργά την έρευνα.

Αναλυτική λίστα των υποστηρικτών βρίσκεται στο www.creativesurvey.gr.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>