Το νέo Samsung UltraTOUCH 3G

samsung-ultratouch-s8300-8mpix-touchscreen-slider-1

Το νέο, 3G κινητό τηλέφωνο αφής UltraTOUCH έρχεται να ενισχύσει την ηγετική θέση της Samsung στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων αφής. Το τελευταίας γενιάς Samsung UltraTOUCH συνδυάζει οθόνη αφής WQVGA 2,8’’, τεχνολογίας AMOLED, με συρόμενο πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων.

Η τεχνολογία ΑΜΟLED της Samsung προσφέρει υψηλή ευκρίνεια εικόνας και χρωμάτων ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα η anti-scratch επιφάνεια που διαθέτει το UltraTOUCH, προστατεύει την οθόνη από τη φθορά και την καθιστά ανθεκτική στην καθημερινή χρήση.

Το νέο κινητό τηλέφωνο ενσωματώνει το καινοτόμο περιβάλλον χρήστη TouchWiz, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα και προσφέρει στους χρήστες, μέσω των mobile widgets, άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν περισσότερο, όπως τις επαφές, το ημερολόγιο ή τα αγαπημένα τους MP3. Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον που εντυπωσιάζει, χωρίς την ανάγκη γραφίδας, οι χρήστες έχουν στην παλάμη του χεριού τους όλες τις δυνατότητες του κινητού τους τηλεφώνου, από τη σύνταξη μηνυμάτων και την ψυχαγωγία (μουσική, ταινίες, παιχνίδια) μέχρι την εμφάνιση του δελτίου καιρού για διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το UltraTOUCH διαθέτει κάμερα 8 Megapixels με αυτόματη εστίαση, δεύτερη έγχρωμη κάμερα για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο, GPS/geotagging για πλαισίωση των φωτογραφιών με πληροφορίες τόπου και χρόνου, υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και αισθητήρα προσέγγισης, που κλειδώνει την οθόνη αφής κατά τις συνομιλίες και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Samsung UltraTOUCH παρέχει μια ασυναγώνιστη mobile Internet εμπειρία, καθώς υποστηρίζει το πρωτόκολλο HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ταχύτητες λήψης περιεχομένου που αγγίζουν τα 7,2 Mbps.

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *