Νέο USB Drive DataTraveler Vault – Privacy Edition, συμβατό και με Apple Mac από την Kingston Technology

USB Drive DataTraveler Vault - Privacy Edition

Η Kingston Digital Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο DataTraveler Vault – Privacy Edition είναι πλέον απολύτως συμβατό και με τα λειτουργικά συστήματα της Apple Mac (OSX 10.4x – 10.5x).

Το υπέρ- ασφαλές κρυπτογραφημένο USB drive, δεν απαιτεί την εγκατάσταση των Windows software, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί. Στο παρακάτω video που ετοίμασε η Kingston Technology και ανέβασε στο youtube, μπορείτε να δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του νέου DataTraveler Vault Privacy Edition:

«Το Kingston DataTraveler Vault Privacy Edition, αποτελεί μοναδική λύση για επιχειρήσεις ή κυβερνητικούς οργανισμούς που επιθυμούν να μεταφέρουν με ασφάλεια, εμπιστευτικά δεδομένα» είπε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Bussiness Development Manager της Kingston Technology για την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Αλβανία. «Με το νέο DataTraveler Vault Privacy Edition, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα 100% κρυπτογραφημένο «εργαλείο» (hardware based encryption) και να προστατεύσουν τα απόρρητα στοιχεία χωρίς να πρέπει να συμβιβάζονται λόγω της έλλειψης συμβατότητας μεταξύ των Windows και των λειτουργικών συστημάτων της Apple Mac».

Το DataTraveler Vault Privacy Edition έχει χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης 256-bit AES, και αποτελεί τον καλύτερο αλγόριθμο κρυπτογράφησης που διατίθεται σήμερα στο εμπόριο. Επιπλέον είναι ασφαλέστερο από software based κρυπτογράφηση.

Το drive κλειδώνει αυτόματα μετά από 10 ανεπιτυχείς προσπάθειες σύνδεσης ενώ μετά από αυτή τη διαδικασία κάνει αυτόματα format αφαιρώντας όλα τα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στο USB. Επιπλέον οι χρήστες απολαμβάνουν τη δυνατότητα να κρυπτογραφούν γρήγορα τα δεδομένα τους, εφόσον δεν υπάρχουν δικαιώματα χρήσης και οι ταχύτητες μεταφοράς είναι πολύ γρήγορες. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία το USB Drive διατίθεται σε προστατευτικό αλουμινένιο περίβλημα και είναι αδιάβροχο (μέχρι 0.42 cm).

Χαρακτηριστικά του Kingston DataTraveler Vault – Privacy Edition

 • Απολύτως συμβατό με Macintosh OS
 • Πλήρης Κρυπτογράφηση: 100% των αποθηκευμένων αρχείων είναι προστατευμένα από 256-bit AES
 • Ταχύτητα: η ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει στα 24 MB/sec και γραφής στα 10 MB/sec *
 • Ασφάλεια: αυτόματο κλείδωμα και format μετά από 10 αποτυχημένες προσπάθειες
 • Επιπλέον Ασφάλεια Password: περίπλοκο password για την αποτροπή πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένου προσώπου
 • Ευκολία στη χρήση: δεν υπάρχουν δικαιώματα χρήσης ή εγκατάστασης
 • Εγγύηση: 5 χρόνια εγγύηση με 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 • Ανθεκτικότητα: θήκη αλουμινίου
 • Αδιάβροχο**
 • Διαστάσεις: 3.06″ x 0.9″ x 0.47″ (77.9 mm x 22.2 mm x 12.05 mm)
 • Χωρητικότητα***: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB
 • Συμβατότητα: σχεδιασμένο με προδιαγραφές USB 2.0
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: 32º F to 140º F (0º C to 60º C)
 • Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -4º F to 185º F (-20º C to 85º C)

* Η ταχύτητα μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το hardware, software και τη χρήση

** Έως 0,42 cm.; σύμφωνα με τα IEC 60529 IPX8 standards. Το προϊόν πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό πριν τη χρήση

*** Σημείωση: Κάποιες από τις διατιθέμενες χωρητικότητες χρησιμοποιούνται για formatting και κάποιες άλλες λειτουργίες για αυτό δεν προσφέρονται για αποθήκευση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε το Kingston’s Flash Memory Guide στο Kingston.com/Flash_Memory_Guide

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>