O Julian Beever φέρνει το street art στην Ελλάδα

800px-Julian_Beever_Mountain_Dew_art_photo_by_David_Shankbone

Στο πλαίσιo της χορηγίας της στη 2η Μπιενάλε της Αθήνας «Ηeaven», η COSMOTE φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διάσημο καλλιτέχνη του κινήματος street art, Julian Beever, να δημιουργήσει αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό.

Συγκεκριμένα, στη Μαρίνα Φλοίσβου και για πέντε ολόκληρες ημέρες, από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ο Julian Beever δημιούργησε ένα πρωτότυπο και μοναδικό έργο, έκτασης 30 τ.μ. Με μοναδικό του υλικό την κιμωλία, ο βρετανός καλλιτέχνης, γνωστός και ως «Pavement Picasso», master των οπτικών ψευδαισθήσεων, δημιουργεί τέχνη στο δρόμο με το φαινόμενο της αναμόρφωσης, καταφέρνοντας να ξεγελάσει την αντίληψή μας για την προοπτική, αφού, με την ιδιαίτερη τεχνική του, επιτρέπει στα έργα του να φαίνονται τρισδιάστατα από συγκεκριμένη οπτική γωνία.

Η COSMOTE προσκαλεί τους επισκέπτες της Μπιενάλε και το κοινό να φωτογραφηθούν μέσα σ’ αυτό το έργο τέχνης, που θα βρίσκεται στο χώρο της Μαρίνας (Τροκαντερό, Παλαιό Φάληρο) για έναν ολόκληρο μήνα.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>