Samsung i8910 HD, το μόνο με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD

To  Samsung i8910 Omnia HD , το πρώτο κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD, έφτασε στην ελληνική αγορά απο την Vodafone.

Samsung-i8910-HD

Οι μοναδικές media δυνατότητες του Samsung i8910 HD, σε συνδυασμό με το ανοιχτό λειτουργικό Symbian S60 5.0 και το εξελιγμένο περιβάλλον χρήσης TouchWiz, την κατατάσσουν στις κορυφαίες συσκευές Touch. Με τις υψηλές ταχύτητες HSDPA / HSUPA, παρέχει τη δυνατότητα πλοήγησης, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει την απόλυτη εμπειρία Internet στην μεγάλη οθόνη AMOLED των 3,7”. Με ανάλυση QHD (360Χ640) και 16 εκατομμύρια χρώματα, αλλά και την υψηλή ποιότητα ήχου, το Vodafone Samsung i8910 HD προσφέρει και μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Παράλληλα, το Samsung i8910 HD διαθέτει, εσωτερική μνήμη 8GB, επιπλέον δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτα MicroSD έως 16GB και κάμερα 8 Megapixels με προηγμένες λειτουργίες όπως face detection, smile shot, blink shot και panorama shot, αυτόματη εστίαση και LED flash. Έχει ενσωματωμένο GPS και δώρο το πρόγραμμα πλοήγησης N-Drive για να βρίσκουν όλοι το δρόμο τους όπου και αν βρίσκονται. Με τα Mobile Widgets το Samsung i8910 HD, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για διαρκή ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας, όπως ειδήσεις, χρηματιστήριο, καιρό, ενώ με τα 3D παιχνίδια και τις εφαρμογές χαρίζει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Το Samsung i8910 HD διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με το πρόγραμμα Surf & Talk 400 plus. Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση, σε επιλεγμένα προγράμματα, δίνεται ΔΩΡΟ μία τηλεόραση Samsung LCD 22’’.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *