Οι Matisse, Monika, Onirama, Professional Sinnerz και Έλενα Παπαρίζου διεκδικούν τον τίτλο Best Greek Act στα 2009 MTV Europe Music Awards

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του www.mtvema.com. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μέχρι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 να επιλέξει το ποιος από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες θα κερδίσει τελικά τον τίτλο.

mtv greece

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός στην Ευρώπη, που διοργανώνει το MTV Networks International (MTVNI), υποδέχεται και φέτος τις Ελληνικές υποψηφιότητες για την κατηγορία Best Greek Act. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει στη συνέχεια την Ελλάδα στην κατηγορία του Best European Act, των 2009 MTV Europe Music Awards. Φέτος τον τίτλο Best Greek Act διεκδικούν οι: Matisse, Monika, Onirama, Professional Sinnerz και Έλενα Παπαρίζου. Τα βραβεία θα μεταδοθούν live στο MTV, καθώς επίσης και στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα (live streaming) από το 02 World Arena στο Βερολίνο, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Χορηγοί της απονομής των Βραβείων είναι η Sony Ericsson και η Dell.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ελληνική συμμετοχή, καθώς και των νικητών από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Όλα τα Best Regional Acts θα συναγωνιστούν στη συνέχεια μεταξύ τους, διεκδικώντας το βραβείο Best European Act, το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και θα ανακοινωθεί live κατά τη διάρκεια των 2009 MTV Europe Music Awards.

Ο Bruce Gillmer, Executive Producer & SVP, Talent & Music στο MTV Networks International σχολίασε: «Το MTV International συνεχίζει να αναδεικνύει τους καλλιτέχνες της Ευρώπης της κάθε χώρας που συμμετέχει στο διαγωνισμό. Το γεγονός αυτό δεν μας δίνει μόνο τη δυνατότητα να προωθούμε τα εγχώρια ταλέντα, αλλά ο τίτλος Best European Act βοηθάει τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες ψήφους να ενισχύσουν το προφίλ τους, αφού εμφανίζονται σε μια σκηνή που είναι παγκοσμίως γνωστή».

Τα 2009 MTV Europe Music Awards είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα live μουσικά event. Τα Βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά σε περισσότερους από 212 εκατομμύρια δέκτες, καθώς και σε περισσότερες από 40 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Τα 2008 MTV Europe Music Awards έγιναν στο Liverpool με παρουσιάστρια την Katy Perry και μας χάρισαν εντυπωσιακές live ερμηνείες από τους Beyonce, P!nk, The Killers, Estelle, Kanye West και Kid Rock! Το 2008 καταμετρήθηκαν περισσότερες από 100 εκατομμύρια ψήφοι σε όλες τις 11 κατηγορίες υποψηφιοτήτων και περισσότεροι από 4 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες στο www.mtvema.com.

Νικητής στην κατηγορία Best Regional Act για την Ελλάδα στα Βραβεία του 2008 ήταν ο Stereo Mike, ο οποίος και ταξίδεψε μαζί με το ελληνικό MTV μέχρι την πόλη των Beatles για να παραλάβει το βραβείο του και να γνωρίσει από κοντά τον μαγικό κόσμο των EMAs. Όλα αυτά αποτυπώθηκαν σε μια 20λεπτη εκπομπή-αφιέρωμα, με τον τίτλο «Stereo Mike @ the EMAS», όπου η κάμερα του MTV και η VJ μας Ναυσικά, ακολούθησαν τον καλλιτέχνη σε όλη του την προετοιμασία, από την άφιξή του στο Liverpool, μέχρι και τη συναρπαστική βραδιά των Βραβείων!

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *