Samsung S1 Mini 1,8 ιντσών με χωρητικότητα 250GB

Με 56% μεγαλύτερη χωρητικότητα από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο S1 Mini 160GB και στο μέγεθος μια πιστωτικής κάρτας.

s-series-hdd

H Samsung, παρουσιάζει τη νέα έκδοση του εξωτερικού σκληρού δίσκου S1 mini 1,8 ιντσών με χωρητικότητα έως και 250GB. O νέος σκληρός δίσκος S1 Mini 250GB περιέχει τον δίσκο Spinpoint N3U, με ενσωματωμένο USB controller, ο οποίος παρέχει 56% περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο των 160GB.

Με μέγεθος που ισοδυναμεί με μία πιστωτική κάρτα, ο σκληρός δίσκος S1 Mini 1,8 ιντσών της Samsung διατίθεται πλέον με αποθηκευτικούς χώρους της τάξεως των 200GB και 250GB. Έτσι η χωρητικότητα του S1, που μέχρι τώρα έφτανε τα 120 GB και 160 GB, αυξάνεται για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

Επιπλέον, η σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων της Samsung ενσωματώνει εφαρμογές εξαιρετικά φιλικές προς τον χρήστη, όπως το Samsung Auto Backup – που παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας backup σε πραγματικό ή προγραμματισμένο χρόνο, το SecretZone – που κωδικοποιεί και αποθηκεύει δεδομένα σε ένα εικονικό drive, καθώς και το SafetyKey, μια λειτουργία ασφάλειας, που προσφέρει διπλή προστασία δεδομένων μέσω password.

Η σειρά των εξωτερικών σκληρών δίσκων της Samsung περιλαμβάνει τα μοντέλα S1 Mini και S2 σε έξι διαφορετικά χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Σκούρο Κόκκινο, Καφέ, καθώς και δύο καινούριες αποχρώσεις: Γαλάζιο και Ροζ. Επίσης αποτελείται από τον STORY Station 3.5 ιντσών έως 1.5 Terabyte.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

1 Σχόλιο

  1. Ο/Η Χάρης λέει:

    Πολύ στυλάτοι σκληροί. Θα έπαιρνα έναν, ίσως σε σκούρο κόκκινο. Τίμες?

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>