Tα νέα iPod της Apple

iPod nano

Η Apple παρουσίασε το νέο iPod nano προσθέτοντας video-κάμερα, μικρόφωνο και ηχείο στο πιο δημοφιλές σύστημα αναπαραγωγής μουσικής του κόσμου. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν τώρα να μαγνητοσκοπούν video σε όποιο σημείο βρίσκονται, να το προβάλουν στο iPod nano και να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους για να μεταφέρουν το υλικό τους στο YouTube.

ipodnano

Το νέο iPod nano περιλαμβάνει μια πολύ λεπτή και κομψή σχεδίαση, μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη 2,2 –ιντσών και πανέμορφο περίβλημα από γυαλισμένο αλουμίνιο και γυαλί. Επίσης περιλαμβάνει ραδιόφωνο με δυνατότητες live pause καθώς και ενσωματωμένο μετρητή βημάτων.

Το νέο iPod nano κυκλοφορεί σήμερα σε δύο μοντέλα – των 8GB στην τιμή των 155€ και των 16GB στην τιμή των 185€. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε επτά λαμπερά χρώματα: ασημένιο, μαύρο, μοβ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και ροζ.

iPod shuffle

Η Apple ανακοίνωσε ακόμα την κυκλοφορία του iPod shuffle, του μικρότερου συστήματος αναπαραγωγής ήχου στον κόσμο και του πρώτου με δυνατότητα ομιλίας. Διατίθεται σε 5 εκπληκτικά χρώματα και σε τιμή που ξεκινάει από μόλις 59€*. Τα εύχρηστα πλήκτρα ελέγχου του iPod shuffle είναι τοποθετημένα στο καλώδιο των ακουστικών, για να μπορείτε έτσι να επιλέγετε και να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε.

ipodshuffle

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή ή παύση ενός τραγουδιού, να ρυθμίζετε την ένταση και να αλλάζετε playlist, ενώ με τη λειτουργία VoiceOver, το iPod shuffle αναγγέλλει το όνομα του τραγουδιού, του καλλιτέχνη και του τίτλου της playlist. Το iPod shuffle κυκλοφορεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο σε δύο μοντέλα – το καινούργιο των 2GB και τιμή μόνο 59€. και των 4GB με τιμή 79€. Και τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σε 5 χρώματα: ασημένιο, μαύρο, ροζ, μπλε και πράσινο.

iPod touch

ipodtouch

Η Apple ανακοίνωσε επίσης τη νέα σειρά προϊόντων iPod touch με τιμή που ξεκινάει από μόλις 199€, προσφέροντας στους χρήστες ένα καταπληκτικό iPod, έναν καταπληκτικό υπολογιστή τσέπης, μια καταπληκτική παιχνιδομηχανή και πρόσβαση στο επαναστατικό App Store που περιλαμβάνει περισσότερες από 75.000 εφαρμογές. Το iPod touch περιλαμβάνει το επαναστατικό περιβάλλον χρήστη Πολλαπλής- Αφής (Multi-Touch), μια πανέμορφη ευρεία οθόνη 3,5 – ιντσών από γυαλί, Wi-Fi, Bluetooth, επιταχυνσιόμετρο (accelerometer) και ενσωματωμένο ηχείο. Όλα σε μια απίστευτα λεπτή μεταλλική σχεδίαση που γλιστρά πολύ εύκολα στην τσέπη σας. Το iPod touch των 8GB κοστίζει μόνο 199€, ενώ επίσης κυκλοφορούν και τα νέα μοντέλα που προσφέρουν διπλάσια χωρητικότητα στην ίδια τιμή – το μοντέλο των 32GB με μόνο 299€ και το μοντέλο των 64GB με μόνο 399€.

Reblog this post [with Zemanta]

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *