Ένας χρόνος για το Ricardo με 21.000 μέλη και 85.000 προϊόντα

ricardo1yearΤο Ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας και δραστηριότητας στην Ελλάδα. Από τις 13 Νοεμβρίου 2008 η ομάδα της Ricardo.gr έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της βάση μελών, που δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους σε όσα προσφέρει η πύλη δημοπρασιών.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τα εγγεγραμμένα μέλη του Ricardo.gr έχουν φτάσει τις 21.000, ενώ τα προϊόντα που διατίθενται από την πύλη ανέρχονται στις 85.000. Σημαντικό στοιχείο είναι, επίσης, η μεγάλη επισκεψιμότητα του Ricardo.gr, καθώς 3,1 εκατ. χρήστες του Διαδικτύου έχουν επισκεφθεί την πύλη, εκ των οποίων τα 2.9 εκατ. είναι «μοναδικοί».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ο αριθμός των page views, ο οποίος ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια. Ειδικότερα για τον Οκτώβριο, τα νέα μέλη του Ricardo.gr ήταν 3.500, οι συνολικοί επισκέπτες έφτασαν τους 360.000 με τους 330.000 να είναι «μοναδικοί», ενώ ο αριθμός των page views ήταν επίσης, υψηλός και ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια.

Από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων της Ricardo.gr είναι η «Ρούχα, Υποδήματα & Αξεσουάρ», «Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία» και «Σπίτι & Διακόσμηση», οι οποίες με αυτή τη σειρά σημειώνουν και τις υψηλότερες αξίες των συναλλαγών.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *