WIND Καρτοκινητή: Μιλάς όλο το μήνα, και πληρώνεις μόνο τον μισό

Οι συνδρομητές της νέας WIND Καρτοκινητής μιλάνε όλο το μήνα αλλά πληρώνουν μόνο τον μισό, αφού κάθε φορά, τα χρήματα που ανανεώνουν τις πρώτες 15 ημέρες του μήνα, τα παίρνουν αυτόματα πίσω στις 16, για να μιλάνε Δωρεάν όλο τον υπόλοιπο μήνα. Απλά και χωρίς καμία διαδικασία.

Αν πχ. ο συνδρομητής της WIND Καρτοκινητής ανανεώσει με 20€ τον χρόνο ομιλίας του μέσα στο πρώτο 15ήμερο, αυτόματα, στις 16 του μήνα, η WIND θα του επιστρέψει άλλα 20€ για να επικοινωνεί εντελώς δωρεάν μέχρι το τέλος του. Αν η αξία της ανανέωσης στο πρώτο 15ήμερο είναι 30€, τότε στις 16 του μήνα, η WIND Καρτοκινητή θα του επιστρέψει άλλα 30€ για την επικοινωνία του, κ.ο.κ.

Παράλληλα, οι συνδρομητές της νέας καρτοκινητής WIND μπορούν να έχουν 1.000 δωρεάν λεπτά προς 3 αριθμούς WIND ή Q με μόνο 1€/αριθμό. Οι επιλεγμένοι αριθμοί μπορεί να είναι συνδρομητές συμβολαίου ή καρτοκινητής χωρίς περιορισμό.

Το πακέτο σύνδεσης της WIND Καρτοκινητής πωλείται στην τιμή των 5€ και περιλαμβάνει συνολικό αρχικό χρόνο ομιλίας 5€. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας, πραγματοποιείται με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND, οι οποίες διατίθενται μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά από τα 400 καταστήματα WIND.

Το πανελλαδικό λανσάρισμα της νέας WIND καρτοκινητής γίνεται με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, όπου η εταιρεία για διάστημα 4 εβδομάδων περίπου θα πραγματοποιήσει μία σειρά από προωθητικές ενέργειες, δίνοντας σε όλη την πόλη το στίγμα του νέου προϊόντος. Πρωταγωνιστές της έντονης αυτής τοπικής καμπάνιας τα 47 καταστήματα WIND του νομού αλλά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης όπως ο «Μύλος», η πλατεία Αριστοτέλους, κεντρικά περίπτερα και καφετέριες.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>