Mio GPS Car Kit για iPhones και iPod touch

Η Mio Technology παρουσίασε στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης IFA 2010 στο Βερολίνο –τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών- το νέο Mio GPS Car Kit, το πρώτο απόλυτα συμβατό GPS car kit για το iPhone 4.

Η νέα πρωτοποριακή βάση στήριξης επιτρέπει στους κατόχους μοντέλων iPhone ή iPod touch οποιασδήποτε γενιάς, να απολαύσουν αξιόπιστη πλοήγηση με ασφαλέστερο τρόπο και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το car kit, όπως ο ισχυρός ενσωματωμένος δέκτης GPS, η τεχνολογία Bluetooth για hands-free κλήσεις και η αναπαραγωγή φωνητικών οδηγιών και μουσικής μέσω των ηχείων του στερεοφωνικού στο αυτοκίνητο.

  • Συμβατό με iPod touch δεύτερης γενιάς και iPhone 3G & 3GS & iPhone 4
  • Ενσωματωμένος δέκτης GPS για ισχυρότερη λήψη
  • Ισχυρό ηχείο για κρυστάλλινο ήχο και φωνητικές οδηγίες
  • Μεγάφωνο για Bluetooth hands-free κλήσεις και αναπαραγωγή μουσικής
  • Εύκολο στη χρήση με ή χωρίς προστατευτική θήκη

Παράλληλα, το Mio GPS Car Kit διαθέτει συμβατότητα με την πλειοψηφία των λογισμικών πλοήγησης που είναι διαθέσιμα για το iPhone και το iPod touch. Ειδικότερα, είναι κατάλληλο για iPod touch δεύτερης γενιάς, iPhone 3G & 3GS και για το πιο πρόσφατο iPhone 4. Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν θήκη ή μεμβράνη για να προστατεύσουν το iPhone ή το iPod, η Mio έχει σχεδιάσει ειδικά τη βάση στήριξης, προκειμένου να λειτουργεί πρακτικά και με απόλυτη ευκολία, χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες αφαιρέσουν το κάλυμμα, όταν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους με το Mio GPS Car Kit.

Ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος είναι ιδιαίτερα απλός. Ο χρήστης τοποθετεί το iPhone ή το iPod touch πάνω στο car kit, όπου ένας εξωτερικός δέκτης GPS έχει ενσωματωθεί στη βάση στήριξης, προσφέροντας βελτιστοποιημένη και ισχυρότερη λήψη από το δορυφόρο. Όταν ο χρήστης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το car kit για την πραγματοποίηση hands-free κλήσεων σε ανοικτή ακρόαση, η σύνδεση γίνεται μέσω του Bluetooth, καθώς η βάση στήριξης είναι προ-ρυθμισμένη αυτόματα σε λειτουργία ανίχνευσης (discovery mode) και έτοιμη για συγχρονισμό (pairing), όταν ενεργοποιείται για πρώτη φορά.

Επιπλέον, το Mio GPS Car Kit φορτίζει το iPhone ή το iPod touch, προσφέροντας σαφείς οδηγίες πλοήγησης και τηλεφωνικές κλήσεις με κρυστάλλινη ποιότητα μέσω του ενσωματωμένου ηχείου ενώ οδηγείτε, χωρίς ανησυχία για τη διάρκεια της μπαταρίας σας. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με υποδοχή audio out, επιτρέποντάς την απευθείας σύνδεση με το στερεοφωνικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν φωνητικές οδηγίες πλοήγησης, τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και την αποθηκευμένη μουσική τους από το iPod ή το iPhone, μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου.

Πλέον, με το Mio GPS Car Kit, η ανεπαρκής λήψη σήματος του GPS και οι ακατανόητες οδηγίες πλοήγησης αποτελούν παρελθόν. Παράλληλα, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος να σας αποδοθεί βαρύ πρόστιμο για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις στο αυτοκίνητο, καθώς πλέον δεν απαιτείται να κρατάτε το iPhone ενώ οδηγείτε, για να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση.

Τέλος, το Mio GPS car kit διαθέτει μια ισχυρή βεντούζα για εύκολη τοποθέτηση στο εμπρός τζάμι του αυτοκινήτου (παρμπρίζ), ενώ διαθέτει συμβατότητα με τα περισσότερα λογισμικά πλοήγησης. Επιπλέον, ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών, παρέχεται δυνατότητα προσαρμογής σε κάθετη (portrait) ή οριζόντια (landscape) περιστροφή, για πιο άνετη προβολή. Καθώς η βάση στήριξης είναι συμβατή με όλες τις συσκευές Bluetooth, οι τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να απαντηθούν, να απορριφθούν ή να σταλούν πίσω στο iPhone. Μαζί με το Mio GPS Car Kit συμπεριλαμβάνεται παροχή ρεύματος 12v που μπορεί να συνδεθεί στην τροφοδοσία του οχήματος.

Απολαύστε τη χρήση του iPhone ή του iPod touch σας με το μοναδικό συνδυασμό των τεχνικών χαρακτηριστικών του Mio GPS Car Kit, για ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη οδήγηση και ανακαλύψτε τη νέα διάσταση της φιλοσοφίας “Explore More” και στο αυτοκίνητο!!

You may also like...

1 Response

  1. Ο/Η Georgetsek λέει:

    μπραβο αυτη ειναι συσκευη,απορω γιατι δεν την συστηνουν απο την aple σου δινουν το προγραμα[ap store] το δουλευεις κ οταν η εταιρια σου χρεωνει τα δεδομενα που κατεβηκαν ψαχνεσαι..ποια ειναι η τιμη δεν γραψατε..με ενδιαφερει.κ παλι μπραβο για την ενημερωση στους μαστερ της σελιδας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *