To Ricardo χαρίζει κάθε μήνα σε ένα φοιτητή το ενοίκιο του

Το ricardo.gr σε συνεργασία με το φοιτητικό free press περιοδικό iq magazine, ξεκινά από τις 13 Σεπτεμβρίου την προωθητική ενέργεια «Χαρίζεται Ενοίκιο».

Το γνωστό site δημοπρασιών καλεί το φοιτητικό κοινό, να πάρει μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιείται κάθε μήνα και να κερδίσει το ενοίκιο του μήνα.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Οι συμμετέχοντες το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο ricardo.gr και κατα την εγγραφή  ώς μέλοι να συμπλήρωσουν τη λέξη<<IQ>> στο τέλος του ονόματος χρήστη (Username) για να πάρουν μέρος στην κληρωση . Το ricardo.gr θα πληρώνει, κάθε μήνα, στο νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού, το ενοίκιο του σπιτιού του.

Το ricardo.gr καλεί τους φοιτητές να ανακαλύψουν το συναρπαστικό κόσμο των online δημοπρασιών και να φτιάξουν το νέο τους σπίτι, αγοράζοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Επιπλέον προτρέπει τους φοιτητές να μη στοιβάζουν στην αποθήκη πράγματα που δεν χρησιμοποιούν, αλλά να τα πουλήσουν στο ricardo.gr, εξοικονομώντας έτσι έξτρα χρήματα. Για παράδειγμα, το παλιό κινητό, το διαβασμένο βιβλίο, η κιθάρα που πιάνει χώρο στο σαλόνι, μπορούν εύκολα να πουληθούν στο ricardo.gr και να αποφέρουν χρήματα είτε για νέες αγορές, είτε για άλλες ανάγκες.

Η κλήρωση θα γίνεται την 1η εβδομάδα κάθε μήνα και οι νικητές θα ανακοινώνονται άμεσα μέσω του ricardo.gr και του iq magazine.

Αυτό το μήνα το ενοίκιο του φοιτητή το πληρώνει το ricardo.gr!

You may also like...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *