Νέα Canon IXUS με super-zoom φακό 10x

Διαθέσιμη σε ασημί, καφέ και ροζ χρώμα, η IXUS 1000 HS είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της σειράς. Ο λεπτός αλλά και πανίσχυρος φακός με 10Χ οπτικό ζουμ την καθιστά ως την πλέον λεπτή φωτογραφική μηχανή με super zoom της κατηγορίας της, ενώ η δυνατότητα λήψης Full HD βίντεο επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν ταινίες με ανάλυση 1080p. Διαθέτει Σύστημα HS, συνδυάζοντας υψηλή ευαισθησία, αισθητήρα CMOS 10,0 Megapixel και πανίσχυρο επεξεργαστή DIGIC 4 για άψογες λήψεις εικόνων υψηλής ποιότητας και ταχύτητας.

Μοναδικός σχεδιασμός και προηγμένη επίδοση

Συνδυάζοντας επιδόσεις και ευχρηστία, οι προηγμένες δυνατότητες της IXUS 1000 HS καταγράφουν υπέροχες εικόνες ανά πάσα στιγμή. Οι εξαιρετικά μικροί φακοί 10Χ οπτικού ζουμ αποδεικνύουν την κορυφαία εξειδίκευση της Canon στον τομέα της οπτικής, που διασφαλίζει ότι τα πλεονεκτήματα των φακών super zoom δεν θυσιάζονται για χάρη του μεγέθους. Ο Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας υψηλής απόδοσης αποτελεί το καταλληλότερο εργαλείο για διαρκή καταγραφή πεντακάθαρων και σωστά εστιασμένων φωτογραφιών. Η νέα, έξυπνη κατάσταση Χειροκίνητης Νυχτερινής Λήψης καθιστά εύκολη τη λήψη φωτογραφιών τη νύχτα, χωρίς τρίποδο, συνδυάζοντας την καταγραφή διαδοχικών εικόνων που συνενώνονται σε μια ευκρινή και βέλτιστης έκθεσης φωτογραφία.

Το Σύστημα HS – ταχύτητα και ευαισθησία

Το ενσωματωμένο Σύστημα HS διασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εκμεταλλευόμενο τον αισθητήρα CMOS των 10.0MP υψηλής ευαισθησίας και τον επεξεργαστή DIGIC 4, για να προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και έως και 60% χαμηλότερα επίπεδα θορύβου σε όλες τις ταχύτητες ISO. Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει μια μέγιστη ταχύτητα ISO 3200 σε πλήρη ανάλυση, ενώ η μέγιστη εκτεταμένη ταχύτητα ISO 6400 είναι διαθέσιμη σε ανάλυση 2.5MP, επιτρέποντας την καταγραφή του φυσικού περιβάλλοντος σε κατάσταση χαμηλού φωτισμού, χωρίς τη χρήση φλας.

Το Σύστημα HS επιτρέπει επίσης την καταγραφή διαρκούς, υψηλής ταχύτητας δράσης μέχρι είτε να αφεθεί το πλήκτρο του κλείστρου είτε να εξαντληθεί η μνήμη στην κάρτα. Η δυνατότητα συνεχούς λήψης μέχρι και 3,7 φωτογραφιών ανά δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση 10,0MP επιτρέπει την καταγραφή γρήγορα κινούμενων αντικειμένων με μέγιστη λεπτομέρεια και μέχρι 8,8 φωτογραφιών σε ανάλυση 2,5MP στην κατάσταση Ταχυφωτογράφησης, επιτρέποντας στους χρήστες να μη χάσουν ούτε λεπτό δράσης. Με τη δυνατότητα Επιλογής Βέλτιστης Εικόνας, οι χρήστες αφήνουν τη φωτογραφική μηχανή να επιλέξει την καλύτερη από μια σειρά 5 ταχύτατων λήψεων των 2,5MP, μειώνοντας τον χρόνο που θα απαιτούνταν για την αναζήτηση ανάμεσα σε εκατοντάδες παρόμοιες.

Βίντεο Full HD με στερεοφωνικό ήχο

Η IXUS 1000 HS καταγράφει ταινίες HD σε πλήρη ανάλυση 1920Χ1080p με 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με ομαλή κινηματογραφική λήψη της δράσης και κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο, ποιότητας CD.

Ο αθόρυβος μηχανισμός των φακών επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το οπτικό ζουμ στην κατάσταση Λήψης Ταινίας, με ελάχιστη παρεμβολή ήχου, ενώ ο Δυναμικός Σταθεροποιητής Εικόνας μειώνει την επίδραση της αστάθειας της κάμερας, όταν γίνεται λήψη ταινιών εν κινήσει.

Η κατάσταση Έξυπνης Αυτόματης Λήψης ταινίας ανιχνεύει αμέσως την σκηνή και επιλέγει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για 21 διαφορετικές συνθήκες. Το Εφέ Μινιατούρας στις ταινίες προσδίδει μια εντελώς νέα διάσταση στα βίντεο -λήψη σε χαμηλές ταχύτητες με συγκεκριμένα τμήματα της εικόνας φλουταρισμένα για κινηματογραφικά και εντυπωσιακά βίντεο.

Ποιότητα και τεχνολογία IXUS

Συνεχίζοντας την κληρονομιά της IXUS, το εξαιρετικά μικρό σώμα της IXUS 1000 HS ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά σε ένα κομψό και στιβαρό περίβλημα. Η LCD οθόνη των 7,6 εκατοστών (3,0”) PureColor II G εξοπλίζεται με επιφάνεια ενισχυμένου κρυστάλλου, που επιτρέπει απεικόνιση υψηλής αντίθεσης ακόμη και σε μεγάλες γωνίες θέασης, ιδανική για λήψεις πολλών προσώπων ή αντικειμένων σε ασυνήθιστες γωνίες. Η ευρεία 16:9 οθόνη επιτρέπει επίσης στους χρήστες να καταγράψουν και να αναπαράγουν βίντεο HD σε πλήρες μέγεθος, χωρίς μαύρα περιθώρια στο επάνω ή το κάτω μέρος της εικόνας.

Η IXUS 1000 HS βοηθά επίσης τους νέους φωτογράφους να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, με μια σειρά τεχνολογιών που καθιστούν πιο εύκολη τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών. Η κατάσταση Αυτόματης Λήψης με την Τεχνολογία Ανίχνευσης Σκηνής προσφέρει άψογα αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες, αφού ανιχνεύει έξυπνα την σκηνή και επιλέγει τις βέλτιστες ρυθμίσεις από 28 διαθέσιμες επιλογές.

Με την Έξυπνη Έκθεση Φλας ελέγχονται τα επίπεδα του φλας ανάλογα με τις συνθήκες λήψης, ώστε να επιλέγεται το κατάλληλο που θα διασφαλίσει τέλειες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες, από χαμηλό φωτισμό μέχρι και έντονη ηλιοφάνεια.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *