Νέο Packard Bell imedia: Μικρό, κομψό και πανίσχυρο

Το νέο Packard Bell imedia είναι ο τέλειος συνδυασμός συμπαγούς και κομψής σχεδίασης με τα χαρακτηριστικά των μεγάλων υπολογιστών, για καθημερινή διασκέδαση και παραγωγικότητα. Ο σχεδιασμός του Packard Bell imedia είναι μοντέρνος και ελκυστικός. Η λεπτή γραμμή του τονίζεται με απαλές καμπύλες και κομψό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και αναδεικνύεται από το εντυπωσιακό λογότυπο PB στην πρόσοψη.

Κατάλληλο για όλα τα είδη εσωτερικής διαρρύθμισης, το σχήμα του Packard Bell imedia είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.

Το μέγεθός του, 60% μικρότερο από έναν τυπικό desktop, παρέχει μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση, ειδικά στους σύγχρονους μικρούς χώρους διαβίωσης.

Το νέο Packard Bell imedia είναι αθόρυβο σε σχέση με τους μεγάλους υπολογιστές και είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε σπίτι.

Τέλειο για διασκέδαση, δημιουργία πολυμέσων και καθημερινές εργασίες, το Packard Bell imedia κάνει την καθημερινή σας ψηφιακή εμπειρία πραγματικά απολαυστική. Με τον προσεκτικό συνδυασμό προηγμένου hardware και software δημιουργήσαμε έναν πανίσχυρο υπολογιστή.

To Packard Bell imedia διαθέτει επεξεργαστές κορυφαίων επιδόσεων , γρήγορη μνήμη DDR3 και δίσκους χωρητικότητας μέχρι 2 TB. Εντυπωσιακά γραφικά και δυνατότητες απρόσκοπτης και γρήγορης απεικόνισης εξασφαλίζονται με κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce® ή AMD Radeon™ , που υποστηρίζουν το Microsoft® DirectX® 11, ή ενσωματωμένες κάρτες.

Το Adobe® Photoshop® Elements (πλήρης έκδοση) σας δίνει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης επεξεργασίας των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Οι επιλογές προηγμένης αναπαραγωγής υποστηρίζουν μουσική, ταινίες, παιχνίδια και δραστηριότητα μέσω Internet, ενώ οι συνδέσεις με περιφερειακά, όπως η προαιρετική θύρα HDMI™, επιτρέπουν συγκλονιστικό home theater με υποστήριξη εξόδου HD και 3D.

Οι θύρες πολυμέσων που χρησιμοποιούνται συχνότερα και το κουμπί εξαγωγής της μονάδας οπτικού δίσκου είναι τοποθετημένα στην πρόσοψη και στραμμένα προς τα επάνω για ευκολότερη πρόσβαση. Η εσοχή στο επάνω μέρος του case παρέχει χώρο για την τοποθέτηση και σύνδεση κάμερας, MP3 player ή camcorder για τη λήψη αρχείων.

Μπορείτε να τυλίξετε τα καλώδια και να τα κρύψετε κάτω από ένα κάλυμμα στο επάνω πίσω μέρος της συσκευής, για ωραία και καλαίσθητη εμφάνιση.

Με τρομερή χωρητικότητα αποθήκευσης, μονάδα ανάγνωσης πολλών ειδών καρτών μνήμης και μονάδα δίσκου DVD Super Multi ή Blu-ray , μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι χρειάζεστε για γρήγορη πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι απίστευτα εύκολη και γρήγορη, χάρη στην εφαρμογή λογισμικού MyBackUp της Packard Bell.

Σε επιλεγμένα μοντέλα διατίθεται επίσης Wi-Fi®, ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, για πλήρη ανεξαρτησία από καλώδια. Ανάλογα με τη διαμόρφωση , δύο θύρες USB 3.0 σας επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ή να μοιράζεστε τα αρχεία σας μέχρι και 10 φορές γρηγορότερα από όσο στο παρελθόν.

Ο νέος επιτραπέζιος υπολογιστής Packard Bell imedia είναι πλέον διαθέσιμος στις ευρωπαϊκές αγορές, με εκτιμώμενη τιμή που ξεκινά από τα 299 €.

Η διαθεσιμότητα, το λογισμικό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Enhanced by Zemanta

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *