Το νέο Samsung Galaxy Note

Το Galaxy Note της Samsung είναι ένα νέος τύπος smartphone το οποίο ενσωματώνει πληθώρα νέων προγραμμάτων και προηγμένα χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Στηρίζεται στο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread. Διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 5.3″ για άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο αλλά και θέαση multimedia περιεχομένου και διπύρηνο επεξεργαστή με ταχύτητα στα 1.4GHz για μηδενικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών. Επίσης είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 MP για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και video αλλά και μία κάμερα στο μπροστινό τμήμα 2 MP για video κλήσεις. Διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB για άπλετες εφαρμογές, παιχνίδια και δεδομένα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήστε το στυλό ακριβείας S Pen όπου περιλαμβάνεται μαζί με το Galaxy Note για πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Λειτουργικό Σύστημα Android 2.3 Gingerbread

Το λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread κατέκτησε το κοινό με την ελευθερία που προσφέρει. Προσαρμόστε το Galaxy Note στις δικές σας απαιτήσεις, οργανώστε τις αρχικές οθόνες, επεξεργαστείτε έγγραφα office και χρησιμοποιήστε δικές σας συντομεύσεις.

Οθόνη Αφής 5.3″ Super AMOLED

H Super AMOLED οθόνη πολλαπλής αφής 5.3″ του Galaxy Note προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιστή διαβάθμιση 16.000.000 χρωμάτων και αυξημένα επίπεδα αντίθεσης για πιο εύκολη ανάγνωση κειμένων και ρεαλιστικά χρώματα στα video και τις ταινίες.

Ανάλυση 1280 x 800 pixels

Με ανάλυση οθόνης 1280 x 800 pixels, το Galaxy Note σας εξασφαλίζει αρκετό χώρο για να σερφάρετε στο web, να δείτε 1080p ταινίες, High Definition video στο YouTube και να επεξεργαστείτε αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Camera 8.0 Megapixels

Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 8 Megapixels και Full HD 1080p video με τεχνολογίες LED Flash για αυξημένα επίπεδα φωτεινότητας, autofocus για αυτόματη εστίαση και και image stabilization για μεγαλύτερη σταθερότητα όταν βγάζετε φωτογραφίες.

Επεξεργαστής Cortex A9 1.4 GHz

Είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz. Ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ μπορείτε να λειτουργείτε και περισσότερες από μία εφαρμογές χωρίς κολλήματα.

Ενσωματωμένη Μνήμη 16 GB

Τα 16GB εσωτερικής μνήμης είναι αρκετά για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων, ενώ το 1GB RAM σε συνεργασία με τον διπύρηνο επεξεργαστή σας αφήνουν να ανοίξετε όσες εφαρμογές θέλετε χωρίς καθυστερήσεις.

Θύρες Επέκτασης microSD έως 32 GB

Το Galaxy Note περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 32GB για να αποθηκεύσετε χιλιάδες τραγούδια, φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης.

Sponsored by Samsung

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *