Η Anytime Οnline και πάλι στο pole position των ασφαλιστικών προϊόντων με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα.

Θέλεις πάντα η ομάδα σου να κερδίζει. Γιατί σου αρέσει να κερδίζεις. Μήπως όμως δεν κερδίζεις όσα θα ήθελες από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;
Καιρός να απαιτήσεις περισσότερα! H Αnytime Οnline από την Ιnteramerican σού προσφέρει πλήθος παροχών από 156€, μόνο. Συγκεκριμένα κάθε ασφαλιστήριο περιλαμβάνει:

  • Πλήρη οδική βοήθεια, στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί στο δρόμο.
  •  Αυτοκίνητο Αντικατάστασης, σε περίπτωση που το όχημα σας δεν μπορεί να μετακινηθεί.
  •  Εξειδικευμένο άνθρωπο της Anytime Online, για να αναλάβει αντί για εσάς επιτόπου το φιλικό διακανονισμό και κάθε διαδικαστικό ζήτημα.
  •  Συνεργασία με εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
  •  Ιατρικές Συμβουλές όλο το 24ώρο για εσένα και τα μέλη της οικογένειάς σου από τη γραμμή υγείας 1010.
  •  Πράσινη Κάρτα, απαραίτητη αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητό σας στο εξωτερικό.

Κι όλα αυτά με ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο ασφάλισης, που γίνεται εξ ολοκλήρου online. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο www.anytimeonline.gr  κι έχεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου στο email σου, μέσα σε πέντε μόλις λεπτά, ακολουθώντας 4 απλά βήματα: δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου, υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου, επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και αγοράζεις την ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας, ακόμα και με μηνιαίες δόσεις.

Η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156€) και Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.

  • Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).
  • Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Τι περιμένεις; Κάνε μια σύγκριση με τα ασφάλιστρά σου και θα διαπιστώσεις πως με την Anytime Online, έχεις πολλά περισσότερα με πολύ λιγότερα!
Περισσότερες πληροφορίες στο www.anytimeonline.gr.

Ίσως σας αρέσουν επίσης…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *